Пет начина за използване на озона удома   

15.01.2020

Озонът предлага широк спектър от решения за справяне с ежедневните ни проблеми. Чрез обработката на вода и въздух озонът намира приложения в ежедневието ни.
1. Почистване на дома – използвайки озонирана вода за ежедневна дезинфекция при личната ни хигиена, дезинфекция на дрехи, съдове и детски играчки. Допълнително могат да се почистят и подови покрития, мебели, банята, тоалетната и кухнатя за да се предотвратят появата на бактерии и мухъл.
2. Орална хигиена – почистване на зъбите, изплакване на устата и гаргара с озонирана вода за свеж дъх и превенция срещу заболявания като гингивит.
3. Премахване на миризми – озонирането на помещията особенно при отглеждането на домашни любимци, при пушене в стаите, при наличие на влага и миризма на готвено, или просто ако искате да освежите въздуха удома.
4. Стирилизиране на храни – изплакването на плодове и зеленчуци с озонирана вода помага за неутрализирането на остатъчните торове и пестициди, убива бактериите и вирусите по повърхността им. Това освежава външният им вид и запазват качествата си по-дъ;го време.
5. Обработка на вода – при озонирането на водата се постига дезинфекция, стерилизация, премахване на тежките метали, отстраняване на остатъчната хлор и избистряне чрез оксидация.







  на деня "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун още...
line