Начало
| Вход
| Регистрация
Търсене по градове
Храни
Месо и месни продукти
Мляко и млечни продукти
Плодове и зеленчуци
Зърнени храни, брашна, паста
Тестени и захарни изделия
Консервирани храни
Риба и рибни продукти
Подправки
Ядки
Други
Напитки
Кафе, чай
Сокове
Алкохол
Минерална вода и безалкохолни
Вино
Бира
Алкохолни напитки
Други
Консумативи
Почистващи и хигиенни
Хотелски и ресторантски
Перилни препарати
СПА козметика
За сладкарство и хлебопроизводство
Други
Оборудване
Кухненско
Барово и ресторантско
Хотелско
Перално стопанство
Работно облекло
Касови апарати, техника
Противопожарно
СПА и фитнес
Офис
Други
Кафемашини
Обзавеждане
Текстил
Мебели
Други
Услуги
Касови апарати, компютри, софтуер
Противопожарна техника
Охрана и видеонаблюдение
Пране и химическо чистене
Професионално почистване
Озеленяване
Кетъринг
Организиране на събития
Контрол на достъпа
Рекламни и печатни услуги
Поддръжка на басейни
Мениджмънт, франчайзинг
Сервизи
Други
Дезинфекциа и деакаризация
Пет начина за използване на озона удома
15.01.2020
Озонът предлага широк спектър от решения за справяне с ежедневните ни проблеми. Чрез обработката на вода и въздух озонът намира приложения в ежедневието ни.
1. Почистване на дома – използвайки озонирана вода за ежедневна дезинфекция при личната ни хигиена, дезинфекция на дрехи, съдове и детски играчки. Допълнително могат да се почистят и подови покрития, мебели, банята, тоалетната и кухнатя за да се предотвратят появата на бактерии и мухъл.
2. Орална хигиена – почистване на зъбите, изплакване на устата и гаргара с озонирана вода за свеж дъх и превенция срещу заболявания като гингивит.
3. Премахване на миризми – озонирането на помещията особенно при отглеждането на домашни любимци, при пушене в стаите, при наличие на влага и миризма на готвено, или просто ако искате да освежите въздуха удома.
4. Стирилизиране на храни – изплакването на плодове и зеленчуци с озонирана вода помага за неутрализирането на остатъчните торове и пестициди, убива бактериите и вирусите по повърхността им. Това освежава външният им вид и запазват качествата си по-дъ;го време.
5. Обработка на вода – при озонирането на водата се постига дезинфекция, стерилизация, премахване на тежките метали, отстраняване на остатъчната хлор и избистряне чрез оксидация.
27.02
Гривна следи стреса и калориите
06.06
Най-здравословните съставки за летни шейкове.
30.04
Да преминем на зехтин! Но на какъв?
29.04
Основни видове бира и начина им на сервиране
26.04
Екологично чисто почистване: Домашно приготвени натурални почистващи препарати
25.04
Кафето с ниска киселинност е приятел на всеки стомах
24.04
Сурови или сготвени, яжте повече кълнове!
23.04
10 вида сладък обреден хляб, приготвян за Вликден в цяла Европа
22.04
10-те най-качествени шоколада в световен мащаб
19.04
Какво все още не знаем за зехтина?
1
2
3
4
5
на деня
"Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун
още...