Гривна следи стреса и калориите   

27.02.2014

Престанете да следите какво ядете и да броите калориите. Вече съсществува устройство, което ще прави това вместо вас.Умната гривна The AIRO ще направи всичко това автоматично. Съществуват различни фитнес устройства, които измерват вашето движение, оценяват качеството на сънят ви и наблюдават стреса, но сега се появи устройство, което комбинира и трите. The AIRO използва вграден спектрометър, който следи не само сърцето ви, а също така и моделите да сънят ви, интезивността на тренировката и консумираните калории. Освен това прави детайлна разбивка на приеманата от вас храна. Според един от изобретателите Abhilash Jayakumar гривната е в състояние да прави анализ на хранителната стойност на храната в протеини, мазнини и въглехидрати. Jayakumar също така споделя, че екипът работи по доразвитието на продукта и скоро гривната ще може да прави разликата между прости и комплесни нишистета, но са необходими още изпитания. Екипът споделя, че измерените приети калории от гривната може да се различават от написаните на етикетите на продуктите, но това се дължи на това, че различните хора обработват храната по различен начин.

Гривната е съпътствана със приложение, което събира всички данни и ви дава практични съвети. Ако сте стресирани , тя може да препоръча повече сън или повече упражнения , например. Това е нещо, което различава гривната The AIRO от повечето подобни продукти на пазара, които предоставят само сурови данни , предоставяйки ги до вас без да анализира следващите стъпки.
Създателите на тази блестяща джаджа се надяват тя да се появи на пазара през есента на 2014 година на цена от 199 щатски долара. Ако сте от нетърпеливите може да направите предварителна поръчка още сега за 149 щатски долара.






  на деня "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун още...
line