Константин Спасов  / Касови апарати, компютри, софтуер
CloudFaces е софтуерна компания специализирана в разработката на мобилни приложения за малкия и среден бизнес. Някои от готовите решения служат на хотели и ресторанти да предоставят лесен и модерен достъп до продукти и услуги.

 0885 111 496      hello@cloudfaces.com    
РУМЕНЕКС ИН ООД  / Хотелско / Противопожарно / Офис / Касови апарати, компютри, софтуер / Противопожарна техника / Охрана и видеонаблюдение / Контрол на достъпа
RUMENEX.COM системи за сигурност ; хотелски брави и системи ; пожароизвестителни системи ; компютърни мрежи ; видеонаблюдение

 0885101158      rumenex@rumenex.com    
ГЕНСОФТ ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер
Фирма ГенСофт ООД е вече на 15 години и се радва на доверието на повече от 8000 клиента! GenSoft MoneyWorks е популярна складова програма, чиято интернет версия е подходящо решение за всеки бизнес. Модулите производство, счетоводство и маркет са подходящо допълнение за всеки склад, магазин, верига магазини, търговия на едро и дребно, авточасти, месокомбинати, мандри и пр. А новият продукт GenSoft Bizzio завоюва златен медал за най-иновативна ERP система на Международния Пловдивския панаир и предизвика специален интерес на много фирми по ОП Конкурентноспособност за внедряване на системи за управление в българските предприятия. Фирма ГенСофт се гордее със своите служители и многобройните си клиенти и работи за тях ! За повече подробности при необходимост от софтуер за Вас потърсете нашите контакти.

 07001 93 93      0887 616 324    
 gensoft@abv.bg    
ВМС Инженеринг ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер / Охрана и видеонаблюдение / Контрол на достъпа
ВМС Инженеринг е компания, която ще ви предложи точната комбинация от услуги. Ние проектираме, изграждаме и поддържаме системи, които контролират и спомагат да се анализират, оптимизират и управляват процесите на Вашия бизнес, за да стане той по-печеливш.

 02/ 465 42 25      0893 529 560    
 office@vmsengineering.com    
Microinvest  / Касови апарати, компютри, софтуер
Фирма Microinvest е създадена през 1995 г. като наследник на първата българска софтуерна компания (ППП Микроинвест, 1984). За кратко време фирмата разработва няколко основни продукта, с които се утвърждава като лидер в областта на счетоводния и търговски софтуер. Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес дейността и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма. Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки клиент, който се нуждае от счетоводна система и система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата. Компанията е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, внедрявани в складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета, барове, дискотеки, както и в обекти от развлекателния бизнес и в търговията с хранителни и нехранителни стоки. За да отговори на нуждите на своите клиенти, Microinvest разполага с висококвалифицирани програмисти, инженери, проектанти и сервизни специалисти, които проектират, разработват, изграждат и поддържат системи на високотехнологично ниво. От 2005 година в портфолиото на компанията намират място и специализирани софтуерни системи за управление на малки и средни предприятия (ERP Mago.NET), както и система за управление на взаимоотношенията с клиенти, партньори и доставчици (SugarCRM).

 070044700      marketing@microinvest.net    
"Владовсофт" ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер
Владовсофт предлага лесни за работа софтуерни продукти за складове, магазини, хотели, спортни клубове, фитнес зали, баркод етикети. Фирмата разработва и софтуер и сайтове по поръчка. За повече информация и безплатни демо версии на софтуерните продукти, посетете: www.vladovsoft.com

 vladovsoft@gmail.com    
Ювиком ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер
Ресторантски, скадов и хотелски софтуер. Демо версии.

 imarkovski@iname.com    
"АТАРК" ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер / Сервизи
"АТАРК" ООД е специализирана в производство, внос и сервиз на теглоизмерителни системи за индустрията, търговията и лабораторията, опаковъчна и вакуумираща техника, ресторантско оборудване , месообработващи машини .

 02/ 9515297      0888290310    
 showroom@abv.bg    

  на деня "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун още...
line