Месомания Трейд  / Месо и месни продукти
Месомания Трейд е предприятие занимаващо се с обработка на свинско,телешко и пилешко месо.Фирмата е основана през 2004г като започва дейност с 1 магазин.Следващи бързите темпове на развитие след 2 години Месомания отваря своя първи цех за преработка на месо и месни изделия.Главната дейност на Месомания е насочена в сурово-сушените колбаси както и изделия от раздробено месо.Предприятието упражнява дейността си в град Гоце Делчев и извършва разносна търговия като по този начин покрива цяла западна България.Месомания Трейд покрива всички стандарти за безопасност и качество на храните.

 0887961877       0899424152    
 mesomania@abv.bg    
"Шефс Хелпърс" ООД  / Месо и месни продукти / Мляко и млечни продукти / Тестени и захарни изделия / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Ядки / Други
Продуктите, които нашата фирма предлага , са разработени за улеснение, спестяване на време и средства Нашите продукти са добре известни и често използвани от най-реномираните ресторанти, кетъринг фирми и хотели в Европа и света. Много познати и обичани продукти съдържат нашите вкусове и аромати. Нашата цел е да станем част и от Вашия успех.

 0877 88 67 78      0889 24 04 99    
 chefs@mail.bg    
Калканов АиД ООД  / Месо и месни продукти
Месопреработвателно предприятие с над 20 годишен опит! Фирма Калканов АиД ООД е наследник на фирма Калканов ЕТ, която стартира преди повече от 20 години. Основател на фирма Калканов ЕТ е Димитър Калканов. Със своята увереност и далновидност, г-н Калканов успява да трансформира едно малко магазинче за хранителни стоки в месопреработвателно предприятие с над 40 служители, множество машини и изобилие от продукция. Така от момче, останало без баща и средства още на 5 годишна възраст, се превръща в един от най-уважаваните и успели граждани на Асеновград. Началото на семейния бизнес е поставено с отварянето на магазин за хранителни стоки на местния пазар. Поради прозорливостта и правилната си политика, г-н Калканов съвсем скоро отваря следващ магазин, отново за хранителни стоки, в същия град - Асеновград. Не след дълго решава да инвестира в месната промишленост, като преобразува хранителните магазини в специализирани месарници. Към момента магазините са 3, като предстои разширяване на магазинната мрежа и в други градове. Основава месопреработвателен цех, който прикрепя към един от магазините. Само след няколко години качеството и достъпните цени, сериозността, коректността и точността на г-н Калканов и неговите служители го открояват като един от най-добрите и бързо развиващите се в сферата. Разраства пределите на дейността си не само в град Асеновград, а и в цяла южна България. През 2002 г. г-н Калканов, подкрепен от семейството си, изгражда ферма в село Златовръх, с основна дейност говедовъдство, а именно отглеждане на млекодайни и месодайни животни. Целта е да се затвори целият производствен цикъл, за да се гарантира напълно качеството на продукцията. Наследниците на семейния бизнес поемат нещата в свои ръце след смъртта на г-н Калканов. Те продължават неговата мисия със стремеж и видим успех за развитие. Магазинната мрежа се развива, дистрибуцията продължава с насоченост столицата и морските курорти. Успешно налагат продуктите си, като запазват качеството, предадено им като завет от г-н Калканов.

 0331/66513      0885 609 890    
 kalkanovood@gmail.com    
"Булчикън" АД  / Месо и месни продукти
Булчикън АД е създадена през 2004 година като част от Видексим Холдинг, който успешно работи над 15 години в България и Русия. Основен предмет на дейност е производство на пилешки продукти под едноименна търговска марка. Седалището на фирмата е в София. » Фермите за отглеждане на бройлери за клане се намират в Севлиево и Славяново » Общият им капацитет е 345 000 бройлери на партида » Центърът в гр. Славяново обхваща 18 халета, а в Севлиево халетата са 5 » Отглежданите птици са от породите ROSS и COBB, които са известни със своите отлични вкусови качества. » Кланицата за бели меса са намира в гр. Севлиево » Тя е с капацитет 1000 пилета на час » Оборудвана е изцяло с модерна европейска техника » Разполага със специална спираловидна дълбоко замразяваща система за производство на индивидуално замразени продукти » В работата си стриктно спазва въведената HACCP система. В България нашите продукти се предлагат в търговските вериги Билла, Фантастико, Пени Маркет, CBA, Карфур и други. Фирмата развива и успешна търговска дейност в Малта, Франция, Румъния, Гърция, Македония и др.

 +359 2 987 45 18      office@bulchicken.com    
"Фууд Концепт" ООД  / Месо и месни продукти / Мляко и млечни продукти / Консервирани храни
Ние сме екип от хора, за които храната е не само източник на енергия, а професия и дълги години опит. Вярваме, че истинската и вкусна храна се произвежда от качествени, естествени суровини. Знаем, че добрият продукт се прави без компромиси, без заместители, без спестяване от технологичното време за производство. Затова нашите мениджъри по качество създават специални рецептури за съдържанието на продуктите "Така, Да!". Избираме за партньори утвърдени български производители, които работят съгласно нашите изисквания. Контролът по качеството се осъществява постоянно - както по време на самото производство, така и върху вече готовата стока.

 office@foodconcept.bg    
Цех за производство и търговия на едро  / Месо и месни продукти / Тестени и захарни изделия / Други / Мляко и млечни продукти / Зърнени храни, брашна, паста
Имаме удоволствие да ви предложим перлата на руска национална кухня –ПЕЛМЕНИ и други замразени полуфабрикати собствено ни производство! Това блюдо можете да предложете на своите клиенти за закуска, обяд или вечеря, както самостоятелно блюдо или в съчетание с други продукти, сосове или подправки. Ние предлагаме продукцията с най-високо качество, която може да бъде асоциирана от потребителите както продукт на «домашна» кухня. Продуктът, който изготвен само от натурални компоненти със спазване на всички традиции на руска кухня. Имаме възможност да ви доставим продукция от хладилен склад във Варна и региона, София и региона, Банско и региона. Пелмените, вареники и други замразени полуфабрикати, приготвени от Майстор Готвач, освен изключителни си вкусови качества, на вас ви предлагат на най-хубави цени! Например: СТОЙНОСТ НА ЕДНА ПОРЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТЕН (закуска или вечеря) ще ви струва само 0,86 лева с ДДС. Стойност на продуктите ни от 3,80 лева за един килограм на продукцията. Цените включват доставка на место. Имаме възможност да ви предложим и преференциални цени при условие на увеличаване на обемите. Нашите продукти могат да се варът, да се пекът и да се пържат! Срок на годност във фризера при температурата -18 градуса е 6 месеца. Времето на пригототвяне на нашия продукт е от 4 до 6 минути. Увеличението на теглото на продукта след варене е около 20%. Висока културата на производството, автоматизирована линия.

 052364008      0893259503; 0877602756    
 maistor.gotvach@gmail.com    
Борса Дева   / Месо и месни продукти / Мляко и млечни продукти / Зърнени храни, брашна, паста / Тестени и захарни изделия / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Други / Почистващи и хигиенни
ДЕВА ООД, сме бързоразвиваща се дистрибуторска фирма, основана през септември 2006 година, която се занимава с разнос на търговия и зареждане на магазини в град Шумен и региона. Стоките, които дистрибутираме, са висококачествени млечни и месни продукти, косерви и пакетаж. Дейността ни заема стабилни позиции на пазара за хранителни стоки в област Шумен. Ключът към успеха ни е лоялността към клиентите и коректното изпълнение на поетите ангажименти. През годините на професионално обслужване сме изградили имидж, на който всеки клиент е готов да се довери. Ние поддържаме партньорски отношения с редица фирми, утвърдили се на пазара с млечни и месни продукти и които са се убедили в качественото обслужване от страна на нашия екип. Част от формулата на успеха ни е поддържане на партньорски връзки с доказали се производители на хранителни стоки. Екипът ни от специалисти има дългогодишен опит в хранителната индустрия, което гарантира високото ниво на сигурност за вашите стоки. За задоволяване високите изисквания на потребителите, ние разполагаме със собствен превоз от осем автомобила за разнос и складова база на площ от 350кв/м, които осигуряват необходимите условия за запазване на качеството, свежестта на продуктите и тяхната доставка. Персоналът ни се състои от компактен екип, което ни позволява да сме по-гъвкави при извършването на поръчките за конкурентно бързо време. Динамичната и всестранна работа ни е научила, че трябва да ценим времето на клиентите си, за да останат те доволни от нашите услуги. Ние сме представители на фирми: Чикън Груп – град Бургас, ЖАР, ГЕТИКО, МИЧИК, МИСОТА, МЕТРО България, Краси Пловдив, Мандра “ЛУДОГОРИЕ”, Мандра “Гостилица”, “МЕГГЛЕ” България, “Български Йогурт”, Хранинвест, Мандра Ясеновец, ИНТЕРМЕС, ГЮРЛАТА, Еко Мес, Елит Мес, ДИОНЕЛ, ДИБСИ, ДИАВЕНА, ВИВЕКТА, Никас България, Цима, ЧЕХ. Нашите бъдещи цели са да разширяваме асортимента с цел задоволяване нуждите на клиентите, да продължим да затвърждаваме името на фирмата на пазара на хранителни продукти и да бъдем идеалният избор на клиента в дистрибуцията на хранителни стоки.

 +359 54 830 625      +359 894 722 656    
 devaood@abv.bg    
ТАНДЕМ - В ООД  / Месо и месни продукти
Месопреработвателна компания „Тандем – В” ООД е създадена през 1993 г. В началото на 2008 г. „Тандем” покрива на 100% най-високия международен стандарт за качество и безопасност на храните IFS. В края на октомври 2008 г. официално е открито специализирано предприятие за традиционни български сурово-сушени деликатеси и колбаси като Луканка, Суджук и Пастърма в Габрово. Фирмата предлага малотрайни и сурови продукти, пастети, трайно варено-пушени колбаси, сурово-сушени колбаси и деликатеси подходящи за ХоРеКа сектора.

 +359 2/915 60 17      food@tandem.bg    
Ваклинов ЕООД  / Месо и месни продукти / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Ядки / Други
Ваклинов ЕООД е основана през 1996 г. с основна цел внос и търговия с месо и месни изделия. През последните десет години фирмата се наложи като една от водещите в този сектор и доказа, че е надежден партньор в работата си с месопреработватели, хотели, ресторанти и хранителни борси. Централата на Ваклинов се намира в София. В страната фирмата разполага със собтсвени складови бази във Варна, Бургас, Пловдив и изградената логистика с хладилен транспорт, покриваща основните градове в България. Ваклинов следва политика на качеството по отношение на продуктите, обслужването и контактите със своите клиенти. Изградените коректни бизнес отношения с нашите партньори във времето, ни гарантират константното високо качество на нашата стока. Днес Ваклинов е част от АМБ . Компанията заема ключова позиция на българския пазари за месо и месни изделия. Фирмата оперира с над 800 клиента в цялата страна.

 052 95 00 89      0887899090    
 sales@frigostock.bg    
Ексагон ЕООД  / Месо и месни продукти / Зърнени храни, брашна, паста / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Други / Вино / Други / Сервизи
Ексагон е българска фирма, чието портфолио се състои от марката шампанско Vincent d'Astrée, всички традиционно съпътстващи шампанското аксесоари пак на същата марка и гурме храни с доказан произход като черен хайвер, хайвер от летяща риба, френски хайвер от алпийска пъстърва, черен хайвер от норвежка херинга, хайвер от дива херинга, хайвер от аншоа, черен хайвер от сибирска есетра, охлюви, хайвер от охлюви, трюфели, терини, фоа гра, гъши и патешки дроб и неговите производни.

 +359 0884 30 77 13 и/или +359 0886 91 01 91      office@hexagone-bg.com    
Вики мес ЕООД  / Месо и месни продукти
Вики мес ЕООД Фирмата предлага замразени пилета и пилешки разфасовки на водещи производители. Разполага със собствен транспорт.

 052/502995      pnikitov@abv.bg    
"Слатина-Булгарплод" ЕАД  / Месо и месни продукти / Мляко и млечни продукти / Плодове и зеленчуци / Зърнени храни, брашна, паста / Тестени и захарни изделия / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Ядки / Други
Тържището е най-голямата складова и хладилна база за български и вносни, пресни и преработени плодове и зеленчуци, както и всички видове хранителни стоки, месо, риба и птици, и техните субпродукти. Разполага с много добре организирана инфраструктура, подпомагаща цялостната търговска дейност.

 02 971 36 37      office@slatina-bulgarplod.com    
СУИТ СИЛВИЯ ЕООД  / Месо и месни продукти / Мляко и млечни продукти / Плодове и зеленчуци / Зърнени храни, брашна, паста / Тестени и захарни изделия / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Други
СУИТ СИЛВИЯ ЕООД е изключителен дистрибутор на водещи европейски производители на замразени зеленчуци, хляб, гъби и бланширани картофи-GREENS /зеленчуци и бланширани картофи/, F&F Europe /гъби/, PartnerBack /хляб/ и Pastridor /кроасани/. Също така сме партньор и на водещи български производители на продукти от пилешко месо и предлага богата гама от пилешки продукти.

 073830707      0888 520 799    
 info@sweetsilvia.com    
Bulko Foodservice  / Месо и месни продукти / Мляко и млечни продукти / Плодове и зеленчуци / Зърнени храни, брашна, паста / Тестени и захарни изделия / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Други
Bulko Foodservice доставя изключително богата гама от хранителни продукти за HoReCa сектора в България - охладени и замразени меса, дивеч и зеленчуци и широката гама замразени, охладени и дълготрайни хранителни продукти доставяме също подбрани, сортирани и пакетирани пресни зеленчуци, салати, плодове и подправки. Предлагаме разнообразие от сладоледи, замразени десерти и торти от Франция, Италия и Германия.

 02 987 09 52      info@bulkofoodservice.com    
“Микроарт7”  / Месо и месни продукти / Подправки / Други
Микроарт 7 произвежда колбаси по немски рецепти и технология. Богат избор от различни видове "вурстчета", луканкови салами и колбаси за мазане. Специална "кетъринг" серия за блокмаси, коктейли и партита. Климатични камери за зреене и сушене, Кабини за опушване на риба, Димогенератори и Пароварилни кабини.

 0658 32780      microart7@vip.bg    

  на деня "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун още...
line