/ Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Професионално почистване
Фирма „Империал 21“ ООД е производител на широка гама почистващи препарати за професионално ползване и за битова употреба. По-голямата част от продуктите ни са биоразградими, щадящи природата и здравето на хората. Предлагаме професионални почистващи препарати за: - Сервизи и автомивки; - Предприятия в Хранително-вкусовата промишленост; - Професионално почистване на промишлени, административни и жилищни сгради; - Хотели и ресторанти; - Соларни панели и елементи от електропреносната мрежа; Предлагаме широка гама професионални Обезмаслители, произведени на базата на патентован от фирмата ни биоразградим препарат за почистване, който е изследван в лаборатория SGS Institute Fresenius в Германия. Професионалните ни препарати се предлагат в удобни разфасовки от 1, 5 и 10 литра, а за серията ни препарати за битова употреба сме предвидили и опаковка от 0,5 литра с пулверизатор.

 086820015      ek60@ek60.net    
Про Китчън ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / СПА и фитнес / Кафемашини / Поддръжка на басейни / Сервизи
Основната ни дейност обхваща XoPeKa сектора в България, внос и продажба на професионално кухненско, барово и СПА оборудване и обзавеждане. В областта на ресторантьорството, хотелиерството и СПА центровете предлагаме цялостно изграждане, оборудване, технически надзор, проектиране на кухни, барове, басейни, аквапаркове, спа центрове, сауни, парни кабини, пречиствателни станции. Екипът ни е с дългогодишен опит в сферата и предлагаме както гаранционно, така и извънгаранционно сервизиране. От самото начало запазваме високия стандарт на обслужване и качествената поддръжка за своите клиенти. Предлагаме надеждни уреди внесени от Италия, Белгия, Гърция, Германия и Испания.

 070030062      0877173759    
 office@prokitchen.bg    
Вера 94 ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Други / Кафемашини / Сервизи
ФИРМА ВЕРА 94 ЕООД е основана през 1994 г. Започва дейността си с производство на модули и детайли от неръждаема стомана за водещи немски фирми, производители на професионално кухненско оборудване. От 1996 г. активно присъства на българския пазар като производител и комплексен доставчик на професионално кухненско оборудване. Благодарение на опита в производството на неутрално оборудване за Германия, ВЕРА 94 достига качество на европейско равнище, при значително по-ниски цени от италианския или немския внос. Фирмата се специализира в проектно-ориентирано производство на неутрално кухненско оборудване в съответствие с европейските норми и НАССР. За да бъде комплексен доставчик за българския пазар, ВЕРА 94 е директен вносител на машини и съоръжения от водещи европейски фирми като: RATIONAL парни конвектомати – Германия; FRIMA VarioCooking Center – Франция; IRINOX шокови охладители и замразители – Италия; GRANULDISK най-добрата миялна машина за тави и посуда – Швеция; MARENO топлинни уреди – Италия; HOBART – миялни машини – Германия; BROASTER фритюрник под налягане – Сащ; KOGAST топлинни уреди – Словения. Други производители от Франция и Италия са наши партньори за барови и кафе машини, сладкарски витрини, зеленчукорезачки, месомелачки, колбасорезачки, миксери, сладкарски машини, пица фуирни и др. Чрез собствено производство и доставка от нейните партьори, ВЕРА 94 осигурява модерно и качествено оборудване за професионалната кухня със съответните предимства за клиентите: значително намаляване на общата цена при запазване на висока надеждност на оборудването. Благодарение на оптималното проектиране и оразмеряване се постига и значително намаляване на инвестицията. Икономия на енергия, вода и персонал се осигурява и от парния конвектомат на фирма RATIONAL – Германия. Опитът ни показва, че само със съчетанието от директен внос и собствено производство можем да отговорим на високите изисквания за качество, срокове и специални технологични решения. Фирма ВЕРА’ 94 е избрала много внимателно партньорите, с които работи. Това са директни производители и специалисти за съответните съоръжения, които произвеждат един вид продукт и са постигнали неговото съвършенство. Тесният контакт с тях осигурява качествено и бързо обслужване на клиентите. Фирмата разполага със специално обучен в Германия екип от продуктови мениджъри и инженери по монтажа и поддръжката на предлаганите машини и съоръжения.

 02/821 11 27      0886 177 515    
 vera94@einet.bg    
РЕНИКС ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / СПА козметика / Други / Барово и ресторантско
Реникс ООД е създадена през 1992г., с основна цел търговия на едро и дребно с изделия за еднократна употреба. С повече от 24 години опит в сферата на продажбите, ние можем да удовлетворим Вашите изисквания за доставчик с богато портфолио от изделия за еднократна употреба, опаковки, барово и ресторантско оборудване, санитарни и хигиенни консумативи за професионалистите от ХоРеКа сектора. Нашият стремеж е да поддържаме най-високо качество на оптимална цена, създавайки дългосрочни партньорски взаимоотношения с нашите партньори, в лицето на клиенти и доставчици. Като динамична и постоянно развиваща се фирма, „Реникс“ ООД инвестира в собствено производство на хартиени консумативи, в т.ч ресторантски и барови салфетки с индивидуален печат, предназначени за ХоРеКа сектора. Без да правим компромис с качеството и със същата прецизност и професионализъм ние ще Ви помогнем да оформите своя индивидуален дизайн. При нас ще откриете богат асортимент от решения за вашия хотел, ресторант, бар, магазин. Всички необходими консумативи в следните направление – полиетиленови торбички, чували за смет, хартиени консумативи, професионални почистващи пособия, кухненско и барово оборудване. Реникс ООД се стреми да удовлетвори комплексно желанията на своите бизнес партньори.

 056 840 880      0884 311 322     
 irena.georgieva@reniks.bg    
Профиклийн  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Хотелско
www.proficlean.eu предлага професионални почистващи препарати и дезинфектанти, уреди, мопове, хигиенни сервизни и хотелски камериерски колички, индустриални прахосмукачки, пароструйки, подопочистващи и метачни машини.

 0888 55 36 26      info@proficlean.eu    
Ти Ар Комерс ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Офис / Професионално почистване / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Други / Организиране на събития / Поддръжка на басейни / Вино / Работно облекло / Пране и химическо чистене
Внос, дистрибуция, консултация на почистващи препарати за хранително-вкусовата промишленост, хотели и ресторанти, офиси и за за дома - обезмаслители, дезинфектанти,препарати за премахване на миризми. Препарати за почистване на кухни, скари, работни плотове. Препарати и дезинфектанти за почистване на бани и тоалетни, под и всякакви видове настилки . Професионални почистващи препрати за съдове от неръждавейка, бутилиращи линии, за пенообразуващи машини. Антипенителни препарати . Внос на суровини - натриева основа, азотна киселина, калиева луга. Консумативи - дозатори, диспенсъри, сапуни, хартия на ролки, микрофибърни кърпи. Перилни препарати за перилни стопанства и багрилни цехове .

 042646065      +359 88 4440128    
 office@trcommerce.com    
Металтек ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Други / Други
3e Pro - нископенящ препарат за професионална и домашна употреба - със слаб, деликатен аромат и мощно, но нежно действие. Fresh Wave IAQ - натурални продукти за премахване на миризми (неутрализатори на миризми). ProAqua - продукти (аератори и ограничители на дебит), намаляващи разходите на вода и енергия. За повече информация, посетете нашата уеб страница.

 0878214617      0882425769    
 office@metaltec-bg.com    
Биогланц ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Професионално почистване
Фирма “Биогланц” ЕООД е производител и дистрибутор за световния пазар на екологични почистващи препарати. Биоразградимите продукти за почистване на силно замърсени повърхности са високоефективни и надеждни и не вредят на вас и околната среда. Произвеждаме продукти за домашна и професионална употреба в заведения, хотели, предприятия за преработна на месо, бензиностанции, автомивки. Конкурентни цени за безвредни продукти. Убедете се сами на нашият уеб сайт.

 052 60 11 90       0897 016 852    
 info@bioglanz.com    
  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / СПА козметика / Хотелско / СПА и фитнес
Препарат против подхлъзване

 0888 447755      refix@abv.bg    
  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Барово и ресторантско / Работно облекло
Адика Трейд ЕООД е фирма с опит в търговията и продажбите на санитарно-хигиенни материали и бързооборотни стоки. Смеем да твърдим, че отлично познаваме пазарните особености и осигуряваме на нашите клиенти качествено комплексно обслужване и постигане на оптимални резултати. Ние притежаваме знанията и опита, а също така и качествените продукти необходими за удовлетворяване на Вашите изисквания. Ние сме ориентирани към клиентите и техните потребности, като основните ни цели са постигане на дългосрочно и ползотворно и за двете страни сътрудничество.Твърдо вярваме, че професионалното сътрудничество, основано на доверието и взаимния интерес е единствения път за качествено и устойчиво развитие на бизнеса. Фирма Адика Трейд ЕООД предлага и дистрибутира препарати, дезинфектанти, хартиени консумативи и дозиращи устройства за медицински заведения, детски училища и градини, автосервизи, обществени сгради, хотели и ресторанти.

 0899 800 064      0899 800 064    
 office@adikatrade.com    
НАТИВБЕТ ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати
НАТИВБЕТ“ЕООД Е СЪЗДАДЕНА И НАСОЧЕНА КЪМ ПРИЛАГАНЕ НА МАТЕРИАЛИ, НЕОБХОДИМИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ХИГИЕНА ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ЖИВОТ; : БИЗНЕС СГРАДИ И ОФИСИ : ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО : ЗДРАВНИ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ : АДМИНИСТРАЦИЯ : ДЕТСКИ ГРАДИНИ ОРИЕНТИРАНА КЪМ ИЗИСКВАНИЯТА И ПОТРЕБНОСТИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТИ С ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО И КОМПЛЕКТНОСТ НА ДОСТАВКИТЕ, ДНЕС „НАТИВБЕТ“ ЕООД ПРЕДЛАГА БОГАТ АСОРТИМЕНТ ОТ АРТИКУЛИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА: :ДОЗАТОРИ И ДИСПЕНСЪРИ ЗА ОБЩЕСТВЕНА ХИГИЕНА :ЕДНОКРАТНИ КЪРПИ ЗА РЪЦЕ И САЛФЕТКИ :ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НА ГОЛЕМИ, МАЛКИ РУЛА И НА ЛИСТИ :ДОМАКИНСКИ И ПРОМИШЛЕНИ РОЛКИ :ПРЕПАРАТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ПОВЪРХНОСТИ; :АРОМАТИЗАТОРИ И НЕУТРАЛИЗАТОРИ НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ ПРОДУКТИТЕ СА СЪОБРАЗЕНИ С ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И ПОТРЕБНОСТИ – НЕОБХОДИМОСТ ЗА ЕЖЕДНЕВНОТО ПОЧИСТВАНЕ, С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ ПРОИЗВЕДЕНИ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ, ПОКРИВАЩИ СТАНДАРТИТЕ И КРИТЕРИИТЕ ЗА РАБОТА В НАШАТА СТРАНА.ПОКАЗАТЕЛ ЗА ТЪРГОВСКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ФИРМАТА СА ПАРТНЬОРСТВОТО НИ С:“ВЮРТ БЪЛГАРИЯ“;КАЗИНА“ПРИНЦЕС“,“”FLY”БАР И РЕСТОРАНТ‘‘;“СОЛО“-ДИСКО БАР;“БОДЕГА“;“ZIRAAT”-БАНК;“ПОСОЛСТВО НА ХОЛАНДИЯ“;“ПОСОЛСТВО НА ТУРЦИЯ; ХОТЕЛ“АПАРТМЕН ХАУС;“ИНВЕСТ БАНК“;“ВАЙС ПРОФИЛ“ “ТАНДЕМ “ “ТЕѝТЪР БЪЛГАРСКА АРМИЯ”И ДРУГИ. С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ОРГАНЗИРАМЕ СРЕЩА С ВАС И ЩЕ ВИ НАПРАВИМ ОПТИМАЛНА ОФЕРТА ЗА ПОНИЖАВАНЕ РАЗХОДИТЕ ВИ ЗА ХИГИЕНА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС КОНСУМАТИВИ И ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.

 02/8750319:032/281066      0879/992759:0879/992753    
 nativbet@abv.bg    
  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати
Внос и търговия със санитарно-хигиенно оборудване и консумативи , за вашите заведения , хотели , офиси , клиники, производства и др.Търговия с професионални сешоари за ръце , дозатори за течен сапун , дозатори за кърпи за ръце , дозатори за тоалетна хартия . Продажба на тоалетна хартия , салфетки , кърпи за ръце , индустриална хартия , медицински покривала , еднократни предпазни средства, уреди и пособия за професионално почистване , всички видове висококачествени почистващи препарати с нано-технологии , ароматизатори и др. Безплатен монтаж на оборудване и безплатна доставка на консумативи. evercleanbg.com

 032 211 022      0879 677 500    
 evercleanbg@gmail.com    
АСЕД ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Хотелско / Офис / Други / Други / Професионално почистване
"АСЕД" ООД е директен вносител и доставчик на домашни потреби - мопове за почистване, метални кошове, четки за WC, пепелници, кутий за хляб,тигани с незалепващо покритие, тави, декоративни свещи и други . Директен вносител на световни производители от ЕВРОПА, КИТАЙ и ИНДИЯ.

 02/979 49 22      0896 861 469    
 office@ased.bg    
Камак ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кухненско / Хотелско / Други / Професионално почистване / Сервизи / Дезинфекциа и деакаризация
Фирма КАМАК ЕООД е една от водещите фирми в България в областта на професионалните машини, инструменти и препарати за почистване. При нас можете да намерите голям асортимент от водещи европейски производители: IPC Pulex, IPC Soteco, IPS Euromop, IPC Portotecnica, Filmop, VDM, I.C.E. FOR, Textiles Pongal, Facco Giuseppe&C, Numatic International. Интернет магазин „КАМАК” предлага отлично качество на конкурентни цени за: - инструменти за почистване на стъкла: лайсни с гуми, мопове, държачи, телескопи и др. - инструменти за почистване на под: мопове за сухо почистване, мопове за мокро почистване, държачи, дръжки, знак „Внимание мокър под” и др. - микрофибърни кърпи, кърпи от нетъкан тестил, гъби за миене - препарати за почистване на стъкла, подови настилки, мебели, санитарни възли, текстилни покрития и др. - прахосмукачки - прахо-водосмукачки и прахосмукачки с воден филтър - екстрактори за пране на текстилни покритие и всякакви други машини за професионално почистване. Осигуряваме гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване и своевременна доставка на резервни части. Не се колебайте да се свържете с нас. Готови сме да отговорим на въпросите Ви и да Ви подпомогнем при взимане на решение.

 02/954 83 11, 02/958 61 07, 02/953 32 78      0886/ 475-278, 0884/ 92-44-49    
 office@kamakbg.com    
Варна Клиин Сървиз ООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Хотелски и ресторантски / Други / Перално стопанство
Професионални препарати за почистване на твърди повърхности, санитарни помещения, кухни и гастрономията, лична хигиена, дезинфекция.

 052 / 599262, 052 / 833383      0896 846334, 0896 861116    
 varnacleanood@gmail.com    
Bar Style  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Работно облекло
Предлагаме барово оборудване,аксесоари,консумативи,работно облекло за заведения и хотели! Ние сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания,както на ценово ориентираните,така и на клиентите за които качеството е на първо място! Заповядайте във фирмения ни шоурум на ул.Шейново №22,гр.Плевен или Разгледайте нашия сайт -WWW.BARSTYLE.BG Поръчки можете да направите чрез сайта или на посочените телефони, за да доставим Вашите продукти на място!

 0887686667      0898511157    
 barstyle@abv.bg    
Марая 771 ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други
„ Марая 771” ООД гр. Пловдив е фирма занимаваща се с производство на козметични и почистващи продукти, по–специално с производство на течни сапуни, под търговска марка „Maraya”. Производители сме на почистващи продукти за професионална употреба - течни сапуни на пяна и препарати за гладки повърхности за хотели и ресторанти.

 0898679957      0898679957    
 maraya771@abv.bg    
ВЕРДИ-М 2003 ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Други / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Озеленяване / Дезинфекциа и деакаризация
ВЕРДИ-М 2003 ООД предлага професионално почистване за гр.София и гр.Пловдив на жилища,офиси,бизнес сгради,хотели и др.Следремонтно и абонаментно почистване на всякакъв вид обекти.Работим с професионални техника,препарати-дезинфектанти и квалифициран персонал. Нашите услуги са: Машинно почистване на твърди подови настилки Машинно пране на мека мебел,килими,мокети Почистване с Рейнбоу система - дълбочинно изтупване и премахване на акари ; обезпрашаване на подови настилки,стени,тавани Почистване на санитарни помещения,кухни Фино прахосмукиране на халета,паркинги,гаражи,мазета - професионалната тримоторна прахосмукачка гарантира премахването и на най-финия прах и гарантира дълготраен ефект от извършеното почистване Абонаментно почистване на жилищни входове Професионален домоуправител - работим с коректни и компетентни партньори в тази област Дезинфекция и дератизация - работим с партньор,сертифициран от Министерство на здравеопазването за извършване на тази дейност За зимния период предлагаме машинно и ръчно снегопочистване и третиране с препарат против заледяване Всички услуги се извършват както еднократно,така и абонаментно. Цените се определят след направен от нас безплатен оглед на обекта

 0879661 771 ; 0879 661 772      verdim2003@gmail.com    
"ТОПЧО БГ" ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Офис / Други / Други / Професионално почистване / Поддръжка на басейни / Други / Дезинфекциа и деакаризация
Дистрибуция на голямо разнообразие от тоалетна хартия, салфетки, течен сапун, почистващи препарати, ароматизатори съответно и дозатори за кърпи за ръце, тоалетна хартия, течен сапун и почистваща дейност. Фирмата работи с големи търговски вериги, хотели, ресторанти, барове, също така и с търговия на едро и клиенти на дребно. Разполагаме с голяма складова наличност, с цел улеснение и бърза доставка на големите поръчки. Основната цел е задоволяване на нарастващите потребности на широк кръг от потребители. Дистрибуция със собствен транспорт на едро и дребно. Продукти с високо качество и конкуренти цени.

 0898/474-131      OFFICE@TOPCHO-BG.COM    
Вайсхим ЕООД  / Почистващи и хигиенни
Вайсхим ЕООД предлага професионални продукти за хигиена - препарати, дезинфектанти,уреди и аксесоари за почистване, хартиени консумативи-кърпи,тоалетна хартия,кърпи на рола и дозатори за тях, прахосмукачки и други почистващи и дезинфекционни продукти. Професионални консултации и решения в хигиената. Обучение на персонал.

 0896 646465      office@clean-bg.com    
Еко Макс Био ЕООД  / Други / Почистващи и хигиенни / Кухненско / Професионално почистване / Барово и ресторантско / Перално стопанство / СПА и фитнес / Офис / Други / Сервизи / Дезинфекциа и деакаризация
Внос и дистрибуция на конвенционални,екологични, биологични и биоензимни перилни и почистващи препарати, дезинфектанти,всички видове хартия и хигиенни консумативи. Фирмата предлага богата гама професионални почистващи препарати.Препаратите за професионална и масова употреба, които продаваме, са съобразени с най-високите екологични изисквания в ЕС и удовлетворяват последните законови норми относно състав, етикетиране и техническа информация. Всички продукти са придружени от необходимите документи MSDS, анализни сертификати и др. и отговарят на всички санитарно-хигиенни норми в ЕС.Производство на масло и мазноуловители, пречиствателни станции за питейна и отпадъчна вода, септични контейнери и нанофилтриращи системи. Препарати и инстълации за абсорбиране и разграждане на миризми. Цялостен мениджмънд в почистване. Хигиенен одит,въввеждане на система за безопасност на храните – НАССР, обучение на персонала, Продукти и методи на почистване адаптирани към вашите нужди.

 028683123      0878621509    
 ekomakc@abv.bg    
LOGOMATS.BG  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Офис / Други / Други / Професионално почистване / Рекламни и печатни услуги / Дезинфекциа и деакаризация
Изтривалки за външна и вътрешна употреба по индивидуален размер и цвят по избор за хотели, ресторанти и офиси. Антихлъзгащи лого изтривалки с поръчкова визия. Професионални подови покрития.

 logomatsbg@gmail.com    
Easyclean  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Други / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Други
Тримонд ЕООД официален дистрибутор за България на FA-SA, KEMAK, BOSCH, ATAS, ФИЛТОН. Това са производители на: Специализирана почистваща техника за професионални цели и домашно ползване. Професионални почистващи препарати. Консумативи, аксесоари и приставки за почистваща техника. Фирма Тримонд ЕООД предлага консултиране, продажба, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Основна цел на нашата компания е предлагането на добри решения в почистването и поддръжката. Наши клиенти са хотели и хотелски вериги, фирми за почистване, производствени предприятия, офиси, търговски обекти административни сгради, училища, университети и частни домове. Ние работим в цялата страна като основната част от нашите клиенти се намират в София, Пловдив, Слънчев бряг, Златни пясъци, Банско, Боровец, Пампорово, Велинград и др.

 0889896668      0889896668    
 office@easyclean.bg    
Торнадо Експрес ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Професионално почистване
"ТОРНАДО ЕКСПРЕС" ЕООД е фирма с дейност свързана с доставка и снабдяване със санитарни консумативи и аксесоари, както и цялостно обслужване по поддръжка и почистване на обекти в цялата страна. Фирмата обслужва изцяло ХОРЕКА, промишленост, производство, администрации и др.Продуктите, които предлагаме са: дозатори и диспенсъри ; почистващи препарати ; машини за почистване ; средства за почистване ; салфетки ; тоалетна хартия на ролка ; тоалетна хартия на пачка ; кърпи за ръце ; кухненски ролки ; индустриални ролки ; медицински и козметични ролки ; други консумативи, обслужващи горепосочените отрасли.

 032 620 188      0897 961 794    
 info@tornadoexpress.bg    
Борса Дева   / Месо и месни продукти / Мляко и млечни продукти / Зърнени храни, брашна, паста / Тестени и захарни изделия / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Други / Почистващи и хигиенни
ДЕВА ООД, сме бързоразвиваща се дистрибуторска фирма, основана през септември 2006 година, която се занимава с разнос на търговия и зареждане на магазини в град Шумен и региона. Стоките, които дистрибутираме, са висококачествени млечни и месни продукти, косерви и пакетаж. Дейността ни заема стабилни позиции на пазара за хранителни стоки в област Шумен. Ключът към успеха ни е лоялността към клиентите и коректното изпълнение на поетите ангажименти. През годините на професионално обслужване сме изградили имидж, на който всеки клиент е готов да се довери. Ние поддържаме партньорски отношения с редица фирми, утвърдили се на пазара с млечни и месни продукти и които са се убедили в качественото обслужване от страна на нашия екип. Част от формулата на успеха ни е поддържане на партньорски връзки с доказали се производители на хранителни стоки. Екипът ни от специалисти има дългогодишен опит в хранителната индустрия, което гарантира високото ниво на сигурност за вашите стоки. За задоволяване високите изисквания на потребителите, ние разполагаме със собствен превоз от осем автомобила за разнос и складова база на площ от 350кв/м, които осигуряват необходимите условия за запазване на качеството, свежестта на продуктите и тяхната доставка. Персоналът ни се състои от компактен екип, което ни позволява да сме по-гъвкави при извършването на поръчките за конкурентно бързо време. Динамичната и всестранна работа ни е научила, че трябва да ценим времето на клиентите си, за да останат те доволни от нашите услуги. Ние сме представители на фирми: Чикън Груп – град Бургас, ЖАР, ГЕТИКО, МИЧИК, МИСОТА, МЕТРО България, Краси Пловдив, Мандра “ЛУДОГОРИЕ”, Мандра “Гостилица”, “МЕГГЛЕ” България, “Български Йогурт”, Хранинвест, Мандра Ясеновец, ИНТЕРМЕС, ГЮРЛАТА, Еко Мес, Елит Мес, ДИОНЕЛ, ДИБСИ, ДИАВЕНА, ВИВЕКТА, Никас България, Цима, ЧЕХ. Нашите бъдещи цели са да разширяваме асортимента с цел задоволяване нуждите на клиентите, да продължим да затвърждаваме името на фирмата на пазара на хранителни продукти и да бъдем идеалният избор на клиента в дистрибуцията на хранителни стоки.

 +359 54 830 625      +359 894 722 656    
 devaood@abv.bg    
БЕКЯРОВ ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кетъринг
БЕКЯРОВ ЕООД е фирма,съсредоточена в производството и търговия на салфетки и тоалетна хартия. Предлагаме широка гама от различни размери и разфасофки салфетки и тоалетна хартия, в зависимост от нуждите на клиентите.

 0896 803 404 , 0878 854 975 , 0889 271 852      bekiaroff@gmail.com    
Веселино ЕООД  / Плодове и зеленчуци / Подправки / Други / Кафе, чай / Минерална вода и безалкохолни / Почистващи и хигиенни
От 1994 година фирма ВЕСЕЛИНО е сред водещите български износители на билки, подправки, сухи билкови екстракти, ароматни води и етерични масла. Посветили сме дейността си на това да утвърдим на международните пазари високото качество на традиционните български натурални продукти. Асортиментът в нашата листа включва над 150 вида билки – стръкове, цветове, листа, семена, кори, корени, плодове, над 15 вида етерични масла и ароматни води, зърнени култури, като слънчоглед – маслодаен и за директна консумация, шарен за фуражни цели, канарено просо, синап, кориандър, необработен тютюн. През последните години започна предлагането на крайни форми като билкови смеси за чай, подправки, пакетирани и етикирани по заявка на клиента на принципа "Private Label".

 35943162399      am1@vesselino.com    
Сарантис България ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други
"Сарантис България" ЕООД е дистрибуторска компания със седалище в София и регионални офиси в Пловдив, Варна и Плевен. Продуктовото ни портфолио включва голямо разнообразие от стоки за бита като торби за смет, пликове за съхранение на храна, алуминиеви и опаковъчни фолиа, пликове и хартии за печене, домакински гъби и кърпи, мопове, препарати за отпушване на канали и препарати за ароматизиране и почистване на тоалетни чинии. Едни от нашите водещи марки са Fino, Afroso, Tub-o-flo. Освен стоки за бита, компанията дистрибутира и масова и селективна парфюмерия и козметика и продукти за лична грижа и хигиена.

 02/ 969 09 66      Sarantis@sarantis.bg    
Катрин Макс ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Кухненско / Хотелско / Работно облекло / СПА и фитнес / Мебели
"КАТРИН МАКС" е фирма създадена през 1998 г. изцяло с български капитал и с дейност, насочена към прилагане на световните технологии и материали, необходими за поддържане на високо ниво на хигиена във всички сфери на обществения живот: хранително-вкусова промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, здравни и образователни заведения, детски градини, административни ,бизнес сгради и офиси и др. Ориентирана към високите изисквания на потребителите за използване на продукти с доказано качество и за комплексност на доставките, днес "КАТРИН МАКС" предлага богат асортимент от артикули за професионална употреба: няколко серии дозатори и диспенсъри за обществена хигиена, автоматични сешоари за ръце и коса с фотоклетка,еднократни кърпи за ръце и салфетки, тоалетна хартия на големи рула и на листи, домакински и промишлени ролки,професионални препарати и уреди за почистване на всякакви повърхности , индустриална хартия, пасти и каши за ръце, ароматизатори и неутрализатори на неприятни миризми, уреди за препазване и унищожаване на насекоми, кошчета, пепелници и четки и много други. Клиентите ни могат да се възползват от нашата консултация още на етап проектиране на санитарните помещения и обществените сгради, а впоследствие да получат от нас цялостна програма за оптимизиране на хигиенното обслужване. Служителите ни осъществяват доставки на място и безплатен монтаж на санитарно-хигиенното оборудване в Пловдив, София, Варна, Велико Търново, Русе, Габрово, Плевен, Бургас, Пазарджик, Карлово, Смолян, Банско, Стара Загора, Сливен. В шоурума на фирмата е изложена пълната гама дозатори и диспенсъри за течен сапун,сгънати хартиени кърпи за ръце, тоалетна хартия, покривала за тоалетна чиния, електронни ароматизатори, сешоари за ръце и коса, както и уреди за безконтактна хигиена - с фотоклетка и лакетен бутон, уреди и професионални препарати за почистване, средства за премахване на вредители: насекоми, гризачи и др.

 070019901      0888808883    
 office@katrin-max.com    
ВЕКО ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати
Фирма ВЕКО ЕООД - гр. Троян, притежава две фабрики, с обща застроена площ 8000 кв. м и обща площ 25000 кв.м. Фабриките имат изградена пълна инфраструктура; имат разрешителни за производство на детергенти и козметични продукти, издадени от МОСВ /Министерство на околната среда и водите/ и МЗ /Министерство на здравеопазването/.Продуктовата ни гама е следната: № Продукт Вид разфасовка ПЕРАЛНО СТОПАНСТВО 1. ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ПЕТНА „ТАЙФУН” - Изключително подходящ и ефикасен, при пране на болнично бельо и материи; изпира петна от реванол, йод, кръв и др. Наши клиенти са хотели и перални, които изпират кърпи от СПА-процедури; покривки и завивки. „Тайфун” – спрей 12 х 720 мл; „Тайфун” – бяло/цветно пране 8 х 1 л; „Тайфун” – бяло/цветно пране 10 л; „Тайфун” – бяло/цветно пране 20 л; „Тайфун” – болнично пране 10 л; „Тайфун” – болнично пране 20 л; 2. ПРАХ ЗА ПРАНЕ „ИЗИ AUTOMAT” - бяло/цветно 15 кг - Предстои пускане на 4 кг. Освен за домашна употреба, прахът е подходящ и за перални, хотели със собствени перални; детски градини; болници; старчески домове. 3. ОМЕКОТИТЕЛ - Омекотява дрехите, премахва статичното електричество и улеснява гладенето. Подходящ за домашна и професионална употреба. Омекотител за дрехи cherry rose/summer breeze 1 л; Омекотител за дрехи cherry rose/summer breeze 5 л; Омекотител за дрехи cherry rose/summer breeze 10 л; Омекотител за дрехи cherry rose/summer breeze 20 л; ПРЕПАРАТИ ЗА СЪДОМИЯЛНИ „ИЗИ S-КЛАСА” - Подходящи за домашна и професионална употреба. 4. Основен измиващ препарат 500 мл; Основен измиващ препарат – евро туба 5 л; Основен измиващ препарат – евро туба 10 л; Основен измиващ препарат – евро туба 20 л; 5. Изплакващ препарат „Блясък и гланц” 500 мл Изплакващ препарат „Блясък и гланц” – евро туба 5 л Изплакващ препарат „Блясък и гланц” – евро туба 10 л Изплакващ препарат „Блясък и гланц” – евро туба 20 л ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ „ИЗИ S-КЛАСА” 6. Обезмаслител- алкален 12 х 720 мл; Обезмаслител- алкален – евро туба 5 л; - Премахва мазнини и замърсявания от кухненски уреди, фурни, съдове, инструменти, двигатели и мотори. Да не се пръска в близост до лицето. Подходящ за ресторанти, заведения за бързо хране; автосервизи и промишлени предприятия. 7. WC-гел 12 х 750 мл; WC-гел – евро туба 5 л; Препарат за почистване на бани и тоалетни. Подходящ за офиси, хотели, ресторанти и навсякъде, където има санитарни помещения. 8. Препарат против котлен камък 20 х 500 мл; Препарат против котлен камък – евро туба 5 л; Премахва котлен камък, ръжда и жълти петна, от мивки, батерии и санитарен фаянс. Подходящ за офиси, хотели, ресторанти и навсякъде, където има санитарни помещения. 9. Универсален препарат за почистване 8 х 1 л; Универсален препарат за почистване – евро туба 5 л;Разрежда се с вода и почиства теракота и фаянс, подове от мозайка и ламинат. Подходящ за домове, хотели, ресторанти, учреждения, административни сгради и др. 10. Препарат за стъкла – прозрачна бутилка 20 х 500 мл; Препарат за стъкла – плътна бутилка 12 х 720 мл; Препарат за стъкла – евро туба 5 л; Почиства стъкла, огледала, стъклени витрини. 11. Препарат за почистване на пластмаса 20 х 200 мл; Препарат за почистване на пластмаса – евро туба ;5 л Почиства полимерни и метални повърхности на битова и офис-техника – компютри, климатици, хладилници, контакти и ключове, дръжки на врати, телефони, факсове и др. ТЕЧНИ САПУНИ „ИЗИ” - За домашна и професионална употреба /хотели, ресторанти, административни сгради и др./ 12. Течен сапун – ягода, момина сълза, диня/пъпеш – капачка/помпа 16 х 500 мл; Течен сапун – ягода, момина сълза, диня/пъпеш – капачка/помпа 9 х 1 л; Течен сапун – ягода, момина сълза, диня/пъпеш – туба 5 л; ПРЕПАРАТИ ЗА ИЗМИВАНЕ НА СЪДОВЕ „ИЗИ” - За домашна и професионална употреба /хотели, ресторанти, административни сгради и др./ 13. Препарат за измиване на съдове – ябълка/праскова 20 х 500 мл; Препарат за измиване на съдове – ябълка/праскова 12 х 750 мл; Препарат за измиване на съдове – ябълка/праскова 5 л; Препарат за измиване на съдове – ябълка/праскова 10 л; 14. Балсам за измиване на съдове – лотос/м. свежест 20 х 500 мл; Балсам за измиване на съдове – лотос/м. свежест 12 х 750 мл ; Балсам за измиване на съдове – лотос/м. свежест 5 л; Балсам за измиване на съдове – лотос/м. свежест 10 л;

 359 670 62457      359 888 713907    
 beko_tr@mail.bg    
"Пиеро"АД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Други / Кафемашини / Сервизи
"Пиеро"АД предлага цялостни решения за Вашите идеи - изготвяне на проект, доставка, монтаж и сервиз на професионално кухненско, перално и барово оборудване. Във верига магазини "Прего" ще откриете кухненски аксесоари, съдове, порцелан и прибори за хранене за ХоРеКа бизнеса. Наши партньори са водещи производители в областа на професионалното оборудване за хотели, рестранти и кафенета.

 052/ 603941      headoffice@piero.bg    
ФТС АЛЕКСАНДЪР ООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Други / Кафемашини
ФТС АЛЕКСАНДЪР ООД е основана през 1990 г. и е специализирана в доставка, монтаж и сервиз на комплектно оборудване за перални стопанства на хотели, машини за почистване на обувки с марката HEUTE, машини и препарати за химическо чистене. От 2005 година фирмата предлага на своите клиенти и професонално барово и ресторантско оборудване и професионална почистваща техника.

 02 9632371      tsc-alex@mbox.contact.bg    
"СиДиКа" ООД  / Почистващи и хигиенни / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Други / Сервизи
"СиДиКа" ООД предлага проектиране, доставка, монтаж , гаранционно и след гаранционно обслужване на професионално барово и ресторантско оборудване, демонстрационни кухни, линии за хранене и специализирани барове, обработваща техника, машини за перални стопанства и гладачна техника, препарати за дезинфекция и хигиена от марките - MODULAR, СОRECO, CARBIN, MARELS, PIZZA GROUP, CEADO.

 056 818365      0888 129 987    
 sidikabg@yahoo.com    
"СТОРМ ИНЖЕНЕРИНГ" АД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Други / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати
Фирма Сторм Инженеринг АД е производител на ресторантско оборудване - ледогенератори, месомелачки, опаковачни машини, шкафове и работни маси, мивки и плотове, транжорни маси. Фирмата предлага и заточване на ножове - ръчни и за месомелачки; професионални почистващи препарати за хранително-вкусовата индустрия. По желание на клиента фирмата предлага и нестандартни изделия от неръждаема стомана.

 032 / 511-645; 032 / 511-698      sales_storm@bella.bg    
Вега експорт  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Работно облекло / СПА и фитнес / Други / Текстил
ВЕГА е специализирана в доставките на всичко от което се нуждаете в кулинарния сектор и кетъринг бизнеса. Обхващаме всички позиции от прибори за хранене, порцелан, стъклени изделия, тенджери и тигани, кухненски уреди, маси и столове за ресторанти и хотели, барово оборудване.

 0887 68 33 77      service@vega-export.com    
Клийн Трейд ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Сервизи
Клийн Трейд ЕООД доставя пълна гама професионални почистващи препарати и хигиенни консумативи за хотели, производства, администрации, болници, заведения - препарати за почистване, препарати за съдомиялни, дозатори и диспенсъри, хартиени консумативи, пособия за почистване, хигиенни колички и кофи, кошове, предпазни средства. Доставки,обслужване,поддръжка,сервиз и консултации в областта на хигиената на общественото място.

 032/64 33 23      0888 608 320    
 office@cleantrade-bg.com    
ПИРИТА ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Барово и ресторантско / Кафемашини
Пирита ООД е специализирана в доставка и продажба на ХоРеКа продукти, хотелска козметика и консумативи, хигиенни решения на общите тоалетни помещения, аксесоари за баня. Фирмата доставя хотелски порцелан, чаши кристал, прибори за хранене, съдове за готвене, ножове, пособия за декорация, инструментариум, продукти за бюфет (блок маса), барово оборудване, професионално кухненско оборудване, козметика за хотел, конвектомати, пълна гама обработващи машини на KitchenAid.

 02 973 11 31      0887895212    
 office@pirita.bg    
Калина – България ООД  / Текстил / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / СПА козметика / Други / Професионално почистване / Рекламни и печатни услуги
Калина - България е производстводител и доставчик на пълната гама консумативи за нуждите на ХоРеКа бизнеса, спално бельо за вашият хотел, дозатори TORK, сешоари, хартии. Професионални почистващи препарати Еколаб. Професионално почистване и поддържане на административни, хотелски и индустриални сгради. Рекламна дейност.

 06117 21 36      0894 681 533    
 office@kalinabg.com     
Валмар Трейдинг ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / СПА козметика
Валмар Трейдинг ЕООД е иновативен представител за България на дозиращи системи,почистващи средства,еднократни хотелски консумативи,работно облекло,препарати,машини за почистване,хотелки колички.

 0878 440 570      office@bulclean.com    
ЕМС КРИСПИН ООД  / Почистващи и хигиенни / СПА козметика / Други
ЕМС КРИСПИН ООД е вносител на козметика за хотели и аксесоари . Фирмата е представител за България LA BOTTEGA DELL'ALBERGO-Италия и STA ELEMENTS-САЩ . Разработваме индивидуални проекти за козметични линии и аксесоари с лого на клиента. Предлагаме бранд козметични линии като ETRO, SALVATORE FERRAGAMO, FRAGONARD, LAURA TONATTO и други.

 02 870 46 22      0895 761 161    
 emskrispin@gmail.com    
"ТЕНЗИ България"ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други
"ТЕНЗИ България"ЕООД е официален вносител и предлага пълна гама от професионални почистващи препарати, предназначени за почистване, поддръжка и дезинфекция на всякакви повърхности в хотели, ресторанти, кетъринг фирми, административни и офис сгради и др.

 02 9740 958      0885 144 543     
 office@tenzibg.com    
"Санимакс Сървисиз" ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / СПА козметика / Други
"Санимакс Сървисиз" ООД, като официален представител за България, предлага следните ХоРеКа продукти: професионални почистващи машини и аксесоари FIORENTINT - Италия,; камериерски и хигиенни колички и аксесоари - VDM - Италия; Хартиени хигиенни консумативи и дозатори LUCART - Италия, дозоторри, ароматизатори и сешоари.

 02 9740 958      0885 144 543    
 office@sanimax-bg.com    
Anti-Germ  / Почистващи и хигиенни
Anti-Germ Австрия е фирма произвеждаща продукти за почистване и дезинфекция в сферата на хранително вкусовта промишленост а също така в областа на хотелиерството.

 0887 279785      0888 810773    
 antigerm@abv.bg    
“Веедик” ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / СПА козметика / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Кафемашини
Фирма “Веедик” ООД е доставчик и вносител на професионални почистващи, дезинфекциращии перилни препарати, подопочистваща техника, перално оборудване, кухненско оборудване, барово оборудване, хигиенни консумативи, почистващи аксесоари, дозатори за санитарни помещения.

 02 9589375      office.sofia@veedik.net    
ЕМОНИЯ БИОТЕХ ООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други
ЕМОНИЯ БИОТЕХ ООД се занимава с производство и търговия на препарати ROX за професионални перални и съдомиялни машини, препарати за почистване на басейни, препарати за почистване на СПА центрове, обезмаслители. За създаването на тези препарати фирмата работи с висококачествените суровини на Basf, Clariant, Hochst и други.

 02 943 48 77      espassov@emmonya.com    
"Век-хотелски консумативи" ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / СПА козметика / Други
"Век-хотелски консумативи" ЕООД е специализирана в производството на хотелски консумативи. Производствената програма включва над 90 артикула, задоволяващи нуждите на хотели от всички категории - всякакви хотелски консумативи, печатни материали, водоспестяващи аератори, почистващи препарати, СПА комплекти и хотелски чехли.

 032 / 695 001      office@vek-bg.com    

  на деня "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун още...
line