Пералня "Пепеляшка"  / Пране и химическо чистене
Пералня "Пепеляшка" извършва пране на хотелско бельо, ресторантски покривки, пране на хавлии от фризьорски и масажни салони, като гарантира високо качество и коректност. В ателието се извършва химическо чистене, дезинфекция на всякакви видове дрехи, а също пране на губери и олекотени завивки, калъфи за матраци. Нова услуга предлагана в нашите обекти е възстановяване на белият цвят на захабено хотелско бельо по немска технология без използване на хлорна белина.

 0897904386      laundrys@abv.bg    
ОЗОНКО  / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Дезинфекциа и деакаризация
ОЗОНКО предлага дезинфекция чрез озониране на жилища, лекарски и зъболекарски кабинети, ветиринарни кабинети, спортни зали, хотелски стаи, фризьорски и козметични салони, детски градини, автомобили и други без използването на химикали, напълно безвредно и ефикасно. На дезинфекция чрез озон могат да се подложат също детски играчки, каски, работни дрехи, обувки и други вещи и инструменти. Технологията позволява премахване на бактерии, вируси, гъбички и миризми чрез обгазяване с озон, който ги унищожава бързо и ефективно на моликулярно ниво. След процедурата по озониране в помещения, където се отглеждат животни няма и помен от миризми и бактерии, изключително ефикасно озона се справя с миризмата на влага. При озонирането на автомобили се премахват миризми на цигари и застояло, както и бактериите, които намират отлична среда за развитие в климатичната система. Обадете ни се и ние ще решим вашите проблеми бързи и безвредно. Ние предлагаме озонатори за хотелски стаи, с които да отговорите на хигиенните изисквания след новата реалност. Посетете нашият уеб саит за повече информация.

 0893330032      ozonko.bg@gmail.com    
  / Подправки / Кафе, чай / Хотелски и ресторантски / За сладкарство и хлебопроизводство / Кетъринг
"Танака" ООД е българска компания, с изцяло 100% частен капитал. Ние сме семейно ориентирани и притежаваме над 30 години експертиза в сферата на: вноса, износа, производството, пакетажа и търговията с подправки и билки; крем нишестета и сладкарски добавки; зърнени и суперхрани; мюсли и зърнени закуски; корнфлейкс, панировки и картофено пюре; филтърни чайове и др. Дистрибуторската ни мрежа има национално покритие. Продуктовото ни портфолио наброява над 240 артикула и се експортира в над 12 държави, сред които Англия, Германия, Кипър, Гърция, Ирландия, Белгия и др. Ние сме основен партньор на водещите фирми за дистрибуция на бързооборотни хранителни стоки в България, като за част от тях работим под Private label. Наши клиенти са голяма част от реномираните ресторанти и заведения за бързо хранене, повечето 4 и 5 - звездни хотели, държавни учреждения и др.

 0878264555      0878264779    
 tanaka.spices@mail.bg    
  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Професионално почистване
Фирма „Империал 21“ ООД е производител на широка гама почистващи препарати за професионално ползване и за битова употреба. По-голямата част от продуктите ни са биоразградими, щадящи природата и здравето на хората. Предлагаме професионални почистващи препарати за: - Сервизи и автомивки; - Предприятия в Хранително-вкусовата промишленост; - Професионално почистване на промишлени, административни и жилищни сгради; - Хотели и ресторанти; - Соларни панели и елементи от електропреносната мрежа; Предлагаме широка гама професионални Обезмаслители, произведени на базата на патентован от фирмата ни биоразградим препарат за почистване, който е изследван в лаборатория SGS Institute Fresenius в Германия. Професионалните ни препарати се предлагат в удобни разфасовки от 1, 5 и 10 литра, а за серията ни препарати за битова употреба сме предвидили и опаковка от 0,5 литра с пулверизатор.

 086820015      ek60@ek60.net    
  / Други / Други / Хотелски и ресторантски / За сладкарство и хлебопроизводство / Барово и ресторантско / Хотелско / Кетъринг / Организиране на събития / Други
Ние – “БИО ПАК БГ” ООД сме иновативна компания предлагаща на своите клиенти (Р)Еволюционно нови продукти, защитаващи природата! Със стартирането на дейността ни, заложихме една обща кауза, а тя е да помогнем и съхраним света чист за днешните и бъдещи поколения! Искаме да Ви запознаем със 100% биоразградими торбички за еднократна употреба и опаковки, които се разлагат естествено, без вредни ефекти върху околната среда. С по-силния фокус върху защитата на природата и строгите правила и норми, е по-важно от всякога да се използват биоразградими торбички и опаковки. Всички наши иновативни продукти са предназначени да опазват околната среда, тъй като могат да бъдат напълно компостирани заедно с хранителните отпадъци в тях.

 +359888 888 622      +359877 777 911    
 info@bio-pack.bg    
  / Други
Лидер в изолацията и изолационните материали. Всичко за вашата топлоизолация, шумоизолация, звукоизолация. Подходящи материали за изолация на покриви, изолация на тавани, изолация на стени, изолация на подове, изолация на фасади, саниране. Каменна вата и стъклена вата.

 02 489 90 84      isover_bulgaria@abv.bg    
  / Рекламни и печатни услуги
Фарко предлага изработка и монтаж на светещи реклами, светещи табели, светещи надписи, обемни букви, рекламни табели, рекламни надписи, обемни букви със светодиодно осветление, обемни букви с LED осветление и др.

  0700 20 403      farco@abv.bg    
Константин Спасов  / Касови апарати, компютри, софтуер
CloudFaces е софтуерна компания специализирана в разработката на мобилни приложения за малкия и среден бизнес. Някои от готовите решения служат на хотели и ресторанти да предоставят лесен и модерен достъп до продукти и услуги.

 0885 111 496      hello@cloudfaces.com    
НСЕВ ШИПИНГ ЕООД  / Други
НСЕВ ШИПИНГ EООД - компания, оперираща в сферата на транспортните услуги на глобално ниво.Работим с надеждни партньори, което ни предоставя възможност да организираме транспорт от и до всяка една точка на земното кълбо. Ние предлагаме: • Пристанищна обработка, морски, сухопътен и интермодален транспорт от врата до врата до всяка точка на света- групажен (LCL,LTL) или за комплектни товари (FCL, FTL) • Обработка на товари, митническо представителство и контейнерен сервиз в качеството си на NVOCC през пристанища- Варна, Бургас, Констанца • Авиотранспорт през Летище София /SOF/ и Букурещ /OTP/ от/до всяка точка на света Качествена и своевременна логистична услуга и решение във връзка с Ваши доставки и експедиции. Моля посетете нашия website.

 +35952611564      detelina@nsew-shipping.com    
Радекор  / Организиране на събития
Сватбена агенция Радекор Ви предлага сватбена украса и аранжиране на събития. Декорация, аксесоари, сватбени покани и всичко необходимо за Вашето тържество.

 radekor@abv.bg    
Про Китчън ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / СПА и фитнес / Кафемашини / Поддръжка на басейни / Сервизи
Основната ни дейност обхваща XoPeKa сектора в България, внос и продажба на професионално кухненско, барово и СПА оборудване и обзавеждане. В областта на ресторантьорството, хотелиерството и СПА центровете предлагаме цялостно изграждане, оборудване, технически надзор, проектиране на кухни, барове, басейни, аквапаркове, спа центрове, сауни, парни кабини, пречиствателни станции. Екипът ни е с дългогодишен опит в сферата и предлагаме както гаранционно, така и извънгаранционно сервизиране. От самото начало запазваме високия стандарт на обслужване и качествената поддръжка за своите клиенти. Предлагаме надеждни уреди внесени от Италия, Белгия, Гърция, Германия и Испания.

 070030062      0877173759    
 office@prokitchen.bg    
SkyVision  / Други
SkyVision предлага уникални екстремни преживявания и приключенски подаръци. Изборът е богат - скок с бънджи, полет по избор с парапланер, паратрайк, мотоделтапланер, уроци по пилотиране, скок с парашут, полет с балон. Стаи със загадки и още нестандартни и оригинални идеи за подарък за всякакъв повод.

 0700 20 200      skyvision@mail.bg    
Гастро Тийм ЕООД  / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Други / Кафемашини / Сервизи
Гастро Тийм започва дейността си през 2002 г. Ние сме директен вносител на професионално кухненско и барово оборудване за ресторанти, пицарии, барове и други. Базирайки се на нашия опит, обвързан със съответния тип заведение и предвидените капацитети, проектантите на ГАСТРО-ТИЙМ предлагат оптимирано и функционално решение за професионалната кухня. Нестандартни решения и архитектурни детайли, уникални и единствени съоръжения са неразделна част от нашата практика и опит в комплексното оборудване на различни по характер и капацитет заведения за обществено хранене. Първата задача , която си поставяме е заедно с нашия клиент да направим АНАЛИЗ на неговата идея и първоначална концепция, като изясняваме в детайли: • Вида на заведението; Броя места или ястия; Типа храна (менюто); Технологичните потоци и организацията на работа; Най- подходящото оборудване • Оптимални технологични възможности; Максимално ефективна работа на персонала; Оптимално използване на пространството в кухнята; Най-комфортната работна атмосфера; Ниски разходи за ел.енергия; Отлична ергономичност; Изключително лесна поддръжка. Чрез пълният набор от услуги които ние предлагаме, а именно: оферта, проект, визуализация, чрез реално 3D проектиране, доставка, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване и обучение, ние можем да задоволим всички потребности за качествено и бързо обслужване на нашите клиенти. Наличието на регионални представителства в Бургас и Варна осигуряват надеждния контакт с нашите клиенти в цялата страна. ГАСТРО ТИЙМ разполага със собствена сервизна мрежа на територията на цяла България. Фирмата има на склад резервни части за всички предлагани машини и съоръжения. Гастро Тийм предлага гаранционна и следгаранционна поддръжка на кухненското оборудване.

 +35929208535      +359888877234    
 order@gastroteam-bg.com    
Дантес Сървисис  / Кетъринг / Организиране на събития
Кетъринг София - Дантес Сървисис предоставя всички услуги, свързани с кетъринг, организиране на събития - сватби, детски рождени дни, коктейли, бюфети, дискотеки, фирмени партита и др., както и производство на детски, сватбени и бутикови торти, сладкарство и хлебни изделия.

 +359 888 407 106      dantesservice@gmail.com    
Вера 94 ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Други / Кафемашини / Сервизи
ФИРМА ВЕРА 94 ЕООД е основана през 1994 г. Започва дейността си с производство на модули и детайли от неръждаема стомана за водещи немски фирми, производители на професионално кухненско оборудване. От 1996 г. активно присъства на българския пазар като производител и комплексен доставчик на професионално кухненско оборудване. Благодарение на опита в производството на неутрално оборудване за Германия, ВЕРА 94 достига качество на европейско равнище, при значително по-ниски цени от италианския или немския внос. Фирмата се специализира в проектно-ориентирано производство на неутрално кухненско оборудване в съответствие с европейските норми и НАССР. За да бъде комплексен доставчик за българския пазар, ВЕРА 94 е директен вносител на машини и съоръжения от водещи европейски фирми като: RATIONAL парни конвектомати – Германия; FRIMA VarioCooking Center – Франция; IRINOX шокови охладители и замразители – Италия; GRANULDISK най-добрата миялна машина за тави и посуда – Швеция; MARENO топлинни уреди – Италия; HOBART – миялни машини – Германия; BROASTER фритюрник под налягане – Сащ; KOGAST топлинни уреди – Словения. Други производители от Франция и Италия са наши партньори за барови и кафе машини, сладкарски витрини, зеленчукорезачки, месомелачки, колбасорезачки, миксери, сладкарски машини, пица фуирни и др. Чрез собствено производство и доставка от нейните партьори, ВЕРА 94 осигурява модерно и качествено оборудване за професионалната кухня със съответните предимства за клиентите: значително намаляване на общата цена при запазване на висока надеждност на оборудването. Благодарение на оптималното проектиране и оразмеряване се постига и значително намаляване на инвестицията. Икономия на енергия, вода и персонал се осигурява и от парния конвектомат на фирма RATIONAL – Германия. Опитът ни показва, че само със съчетанието от директен внос и собствено производство можем да отговорим на високите изисквания за качество, срокове и специални технологични решения. Фирма ВЕРА’ 94 е избрала много внимателно партньорите, с които работи. Това са директни производители и специалисти за съответните съоръжения, които произвеждат един вид продукт и са постигнали неговото съвършенство. Тесният контакт с тях осигурява качествено и бързо обслужване на клиентите. Фирмата разполага със специално обучен в Германия екип от продуктови мениджъри и инженери по монтажа и поддръжката на предлаганите машини и съоръжения.

 02/821 11 27      0886 177 515    
 vera94@einet.bg    
Апекс Сервиз  / Други / Сервизи
Апекс Сервиз е вносител на марките мотокари Хюндай, Краун и Осака за България. Асортиментът на фирмата включва цялата гама подемно транспортна и складова техника - мотокари, газокари, електрокари, риичтрак, стакери, ордер пикъри, високо повдигачи, палетни колички и др. Извършва ремонт на кари в собствената си база или на място с мобилни екипи в цялата страна. Има огромна наличност от десетки хиляди артикули резервни части на склад за всички видове мотокари. Разполага с офиси в Пловдив, София, Бургас, Варна, Велико Търново.

 + 359 32 601 220      + 359 886 981 288    
 d.abadjiev@apexservice.net    
РУМЕНЕКС ИН ООД  / Хотелско / Противопожарно / Офис / Касови апарати, компютри, софтуер / Противопожарна техника / Охрана и видеонаблюдение / Контрол на достъпа
RUMENEX.COM системи за сигурност ; хотелски брави и системи ; пожароизвестителни системи ; компютърни мрежи ; видеонаблюдение

 0885101158      rumenex@rumenex.com    
  / Други
SLSP е единствен доставчик на преводачески услуги на SAP в България. Компанията предлага преводи на САП, превод и локализация на софтуер, уеб сайтове, апликации.

 slsp@abv.bg    
Cherry Adv.  / Рекламни и печатни услуги
Cherry Adv. е дигитална агенция за онлайн реклама. Извършва всички видове реклама в интернет. Включително реклама в Google Adwords, реклама в Youtube, реклама във Facebook и поддръжка на фирмени профили, уеб дизайн, видео дизайн.

 080090060      office@cherry-adv.net    
НОВА Кетъринг  / Други / Кафе, чай / Сокове / Алкохол / Минерална вода и безалкохолни / Вино / Бира / Алкохолни напитки / Други / Кухненско / Други / Кафемашини / Текстил / Мебели / Други / Кетъринг / Организиране на събития
„НОВА Кетъринг”, перфектна цялостна организация на Вашите официални коктейли, прекрасни лични празници и стилни корпоративни партита Скъпи клиенти, гости и приятели, добре дошли в ”НОВА Кетъринг! Ползвайте услугите ни за организиране на семейни, лични и корпоративни празници, коктейли и партита в цяла България. Предоставяме коктейлни бар маси под наем, бирфест пейки, кръгли маси за гостите Ви, стилни столове, различни цветове сатинирани покривки и калъфи, сцени, щендери, чадъри и шатри под наем, луксозни тънкостенни чаши, чинии, инокс шампаниери под наем, топлинни системи бен мари и друго кетъринг оборудване, необходимо за успешното Ви събитие. Нашите авангардни кулинари изготвят красиви авторски хапки, разкошни канапета, глазирани петифури, сладки френски макарони и още много разкошни хапки, бюфети, ястия и други храни. Осигуряваме аниматори, бар статуи, водещи, ди джеи, карвинг услуги с демонстрация на място. "НОВА Кетъринг" ви пожелава прекрасен празник! Изпратете ни запитване на: info@novacatering.bg

 0887304443      novacatering@abv.bg    
Hamali.BG  / Други
Фирма за преместване на жилището и офиса - Hamali.BG. Възможност за съхранение на багаж във фирмен склад. Продажба на кашони и професионално опаковане. Товарни превози в страната и чужбина. Хамалски услуги, монтаж и демонтаж на скъпа офис техника в София и страната - бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 47, 1142 София

 02 963 1233      0888 2345 19    
Десаби дизайн  / Рекламни и печатни услуги
Производство на външна реклама - светещи табели, надписи от неон, обемни букви, брандиране на витрини, изработка на менюта.

 0886876542      mail@desaby.com    
New Interior  / Хотелски и ресторантски / Барово и ресторантско / Хотелско / СПА и фитнес / Други / Текстил / Други
New interior е изцяло нов проект на „Кетертекс“ ЕООД - една от водещите фирми на българския пазар във вноса, производството и търговията с домашен текстил - спално бельо, възглавници, олекотени завивки, кувертюри, одеала, покривки за маса, пердета, кърпи, халати и други текстилни аксесоари. След дълги години на българския пазар ние от „Кетертекс“ ЕООД се утвърдихме като сериозен и надежден търговец. Дойде моментът, в който искаме да предадем нашите качества, опит и професионализъм на новия ни проект наречен New interior. Фирмата ще помогне на хотели, фитнес и спа центрове, болници, детски градини, ресторанти и др. да направят текстилното си обзавеждане с качествени продукти, на конкурентна цена от професионалисти в текстилния бранш. Фирмата ни разполага със собствен транспорт като цели максимално да улесни нашите клиенти. При интерес нашите търговски представители могат да дойдат на място и да ви покажат мостри от нашите продукти.

 0886151566      newinteriorbg@gmail.com    
Деметра Логистик ООД  / Кафе, чай / Сокове / Кафемашини / Сервизи
„Деметра Логистик” ООД разпространява инстантни кафе-продукти, италианско еспресо кафе на водещи производители и концентрат за плодови сокове. Предлага на своите клиенти кафе-автомати, професионални еспресо-машини, машини с капсулни системи, автомати за плодови сокове. Осигурява всички необходими консумативи, безплатно техническо обслужване и сервиз на предоставеното оборудване. Предлага кафе концепции за хотели, ресторанти и заведения на територията на Бургаска и Варненска област, в това число в големите туристически комплекси „Слънчев бряг”, „Елените”, „Златни пясъци”, „Св. Св. Константин и Елена”, ММЦ – Приморско, както и в зимните курорти Банско и Боровец.

 056/810 163; 812 680      0888 369 479    
 office@demetrabs.com    
Ефтим Чакъров  / Други / Организиране на събития
авторска фонова музика за хотели, ресторанти, търговски обекти; директно договаряне, без колективни организации; ясна и достъпна ценова политика; разнообразни жанрове;

 0893524908      0893524908    
 info@fonoteka.bg    
Парти център ИВ ЕООД  / Кетъринг / Организиране на събития
Парти и сватбена агенция ИВ е специализирана в създаването на зашеметяващи, специално изготвени по поръчка сватби и празнични дни. Те са толкова индивидуални, колкото всеки клиент. Ключът към планирате прекрасните събитие е ефективна организация и изключително внимание към детайла, но най-важното е, че този много специален момент трябва да бъде и много забавен. Вашето събитие е един от най-вълнуващите и важни дни на живота Ви. Гъвкави в подхода на работа си може да се погрижим само за декорацията, а може просто да помогнем със съвет за прекрасен празник. Така че независимо дали се търси идеалното място, най-вкусната торта , уникални услуги или шоу програма, ако имате нужда от помощ, сценарий на празника, управление на бюджета Ви, най-добрите доставчици; или ако просто нямате време и се нуждаете от някои професионална помощ, Парти център ИВ е тук, за да ви помогне да създадете своя перфектен празничен ден: едно незабравимо събитие, което обещава да бъде извънредно от начало до край.

 0888 565 548      0888 565 548    
 ocveti_iv@abv.bg    
Алина Желева  / Други
Студио за красота "Vintage beauty" Фризьорство масажи маникюр/педикюр мигли косъм по косъм перманентен грим козметика кавитация/Рф лифтинг

 0988809513      0988809513    
 nowaypartners@abv.bg    
  / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Дезинфекциа и деакаризация
Вече 10 години ОБЕДИНЕНИ ПЕРИЛНИ СТОПАНСТВА Варна са една от основните фирми за пране и химическо чистене на пазара в гр.Варна. Доволни от нашите услуги са: хотели, ресторанти, детски заведения, социални домове, възложители по обществени поръчки, фризьорски салони, спа и релакс центрове и не на последно място всички Вие - ценители и почитатели на високия клас в прането и химическото чистене. Благодарение на растящата потребност от качествена услуга: пране, химическо чистене и машинно пране на килими от врата до врата - фирмата вече втора година е лидер в тази дейност. Нашата основна цел е да бъдем добри в това което правим, нашият девиз е: "Там където другите спират, Ние продължаваме!"

 052 762 072      0876 885 276    
 manager@perach.net    
Ти Ар Комерс ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Офис / Професионално почистване / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Други / Организиране на събития / Поддръжка на басейни / Вино / Работно облекло / Пране и химическо чистене
Внос, дистрибуция, консултация на почистващи препарати за хранително-вкусовата промишленост, хотели и ресторанти, офиси и за за дома - обезмаслители, дезинфектанти,препарати за премахване на миризми. Препарати за почистване на кухни, скари, работни плотове. Препарати и дезинфектанти за почистване на бани и тоалетни, под и всякакви видове настилки . Професионални почистващи препрати за съдове от неръждавейка, бутилиращи линии, за пенообразуващи машини. Антипенителни препарати . Внос на суровини - натриева основа, азотна киселина, калиева луга. Консумативи - дозатори, диспенсъри, сапуни, хартия на ролки, микрофибърни кърпи. Перилни препарати за перилни стопанства и багрилни цехове .

 042646065      +359 88 4440128    
 office@trcommerce.com    
РБСФ АД  / Хотелско / СПА и фитнес / Текстил / Хотелски и ресторантски / Други / Други / Други / Пране и химическо чистене / Рекламни и печатни услуги / Други
Cama mia предлага на своите клиенти високо качество, комфорт и богато разнообразие от модели и цветове. Ние вярваме, че изборът за обзавеждане на дома и хотела Ви е отражение на Вашата индивидуалност и начин на живот. Ето защо създадохме място, където вие може да откриете подходящите материали, цветове, размери и дизайни, с които да се чувствате щастливи и спокойни.

 +359 2 962 49 06      hotels@camamia.bg    
Суйт Форчън Хаус ЕООД   / Тестени и захарни изделия / Хотелски и ресторантски / Кетъринг / Организиране на събития
Домът на курабийките с късметчета Курабийката с късметче представлява хрупкав сладкиш, обикновено от брашно, захар, ванилия и олио, с поставено вътре късметче. Късметчето е къс хартия, съдържащ заимствана мъдрост или загадъчно предсказание….

 028811030      0877333780    
 amadjurov@sweetfortunehouse.com    
  / Други / Рекламни и печатни услуги


 0883561000      0883561000    
 dilyana@wifi.bg    
Либра Груп ООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Сервизи
Либра Груп ООД повече от 15 години предлага пълна гама професионално кухненско, перално и барово оборудване на утвърдени европейски производители, както и цялостни решения, включващи проектиране, внос, доставка, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз, консултиране и обучение на персонала. ЛИБРА ГРУП ООД е оторизиран партньор на висококачественият немски производител на професионално перално оборудване MIELE. ЛИБРА ГРУП ООД е оторизиран гаранционен сервиз за професионално перално оборудване , за професионално кухненско и барово оборудване Miele, Zanussi Professional, Covotherm, OZTI , Професионални хладилни съоръжения Liebherr и за професионална почистваща техника ECOLAB. ЛИБРА ГРУП ООД извършва сервиз и доставка на резервни части на конвектоманти RATIONAL. Наши клиенти са над 40 фирми, между които са хотелите в Гранд Хотел София, SAS Радисън, Ермитаж, Болеро, Дюни АД и още много други хотели, ресторанти, производствени предприятия, болници, посолства и социални домове. Фирмата разполага с офиси в град София, Пловдив и Варна. Чрез изградената логистика ЛИБРА ГРУП ООД гарантира пълно покритие на територията на Р. България с обслужване 24/7 (24 часа, 7 дни седмично). Служители на фирмата са квалифицирани мениджъри и инженеро-технически работници, за които ЛИБРА ГРУП ООД организира периодични обучения за допълнително повишаване на квалификацията. Фирмата успешно си сътрудничи с Технически Университет Варна, Професионална гимназия по електротехника-Варна, както и с колеги от цялата страна в браншовете в които работи, което дава възможност за значително увеличаване на ресурсите й при необходимост. Наши контрагенти са: Miele Helas, ВЕСТМА ООД, ЕКОПАК ООД, ЕКОЛАБ ООД и други.

 +359 52 522 268      +359 88 22 66 929    
 andreev@libragroup.org    
RTM Corporate Fashion  / Работно облекло / Текстил / Мебели / Пране и химическо чистене / Рекламни и печатни услуги / Други
"ODDHART GROUP Ltd." е с основен предмет на дейност производство и доставка на тениски на едро, защитно и работно облекло, специализирани униформи, униформи за училища и работни места, лични предпазни средства и рекламни материали. Още през при създаването си, фирмата успява да се наложи на пазара за работни облекла със своята търговска марка "RTM – Corporate Fashion", която е така структурирана, че да задоволи нуждите на всеки потребител. Стратегията на нашето развитие е да предлагаме висококачествени облекла на конкуренти цени, предназначени за всеки купувач с широко възрастово и социално представяне. Сериозен атестат за нас е разнообразието на предлагани облекла и сродни продукти, отговарящи на специфичните изисквания за съответния бранш, качество на услугата и минимален срок на изпълнение по договорни правила. Специализацията на услугата позволява да се изработват едновременно различни артикули, което улеснява изпълнението на големи по обем поръчки. "RTM–Corporate Fashion" разработва и свои специализирани модели по собствен дизайн и конструиране, изпълнени по съвременните технологии при изработката на облекла, което допринася за индивидуaлен и уникален фирмен стил. "RTM–Corporate Fashion" гарантира надежността и функционалноста на своите облекла чрез влагането на висококачествени материали, стриктен контрол и съвременен дизайн.

 +359887841498      oddhartgroup@yahoo.com    
Биогланц ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Професионално почистване
Фирма “Биогланц” ЕООД е производител и дистрибутор за световния пазар на екологични почистващи препарати. Биоразградимите продукти за почистване на силно замърсени повърхности са високоефективни и надеждни и не вредят на вас и околната среда. Произвеждаме продукти за домашна и професионална употреба в заведения, хотели, предприятия за преработна на месо, бензиностанции, автомивки. Конкурентни цени за безвредни продукти. Убедете се сами на нашият уеб сайт.

 052 60 11 90       0897 016 852    
 info@bioglanz.com    
  / Работно облекло / Други
Фирма „ПЛАМЕНА СТИЛ” ЕООД - София е създадена през 2002г. като приемник на съществуващата от 10г. търговска фирма „ТЕОПЛАМ” ЕООД. Фирмата е специализирана в производството на фирмено и работно облекло. Ние предлагаме и изработване на единични модели по поръчка. За нуждите на фирми и предприятия от специализирано облекло предлагаме разнообразни материи, съобразени със спецификата на работата им, сезонност и най-новите европейски технологични разработки. Предлагат се също дизайнерски решения за интериорен текстил – спално бельо, завеси, шалтета, покривки, знамена и др.

 02 943 73 49      0888 008 667    
 teo_plam@abv.bg    
Роял Кетъринг ЕООД  / Барово и ресторантско / Кетъринг
Роял Кетъринг гр.София е утвърдена в сферата на събитийния кетъринг фирма с дългогодишен опит в организирането на мероприятия. Стила на работа и визия на изпълнени от нас събития може да разгледате на сайта или на фейсбук страницата ни.

 +359 885 478 864      office@royalcatering.bg    
АСЕД ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Хотелско / Офис / Други / Други / Професионално почистване
"АСЕД" ООД е директен вносител и доставчик на домашни потреби - мопове за почистване, метални кошове, четки за WC, пепелници, кутий за хляб,тигани с незалепващо покритие, тави, декоративни свещи и други . Директен вносител на световни производители от ЕВРОПА, КИТАЙ и ИНДИЯ.

 02/979 49 22      0896 861 469    
 office@ased.bg    
Инсайт Активатор ООД  / Други / Други
Продуктите за външно отопление с марката Веранда гарантират отлично качество на конкуретна цена. С помощта на предаганите от нас отоплители Вие може да намерите оптималното решение за отопление на външните пространства на Вашето заведение, хотел или ресторант. Спечелете допълнителен оборот и доволни клиенти като осигурите отопление в градината на Вашето заведение. Не губете клиенти от забраната за пушене на закрито! Увеличете капацитета на заведението си. Посетете нашия сайт - www.veranda.bg - за пълна информация за предлаганите от нас продукти.

 0886 838 777      sales@veranda.bg    
СТУДИО МО  / Рекламни и печатни услуги / Други
Студио МО - фотостудио за рекламна фотография. - 360 градуса панорами интериор и екстериор - професионална фотография интериор и екстериор - снимки за меню

 0876 400 460      0876 400 460    
 foto@studiomo.bg    
Камак ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кухненско / Хотелско / Други / Професионално почистване / Сервизи / Дезинфекциа и деакаризация
Фирма КАМАК ЕООД е една от водещите фирми в България в областта на професионалните машини, инструменти и препарати за почистване. При нас можете да намерите голям асортимент от водещи европейски производители: IPC Pulex, IPC Soteco, IPS Euromop, IPC Portotecnica, Filmop, VDM, I.C.E. FOR, Textiles Pongal, Facco Giuseppe&C, Numatic International. Интернет магазин „КАМАК” предлага отлично качество на конкурентни цени за: - инструменти за почистване на стъкла: лайсни с гуми, мопове, държачи, телескопи и др. - инструменти за почистване на под: мопове за сухо почистване, мопове за мокро почистване, държачи, дръжки, знак „Внимание мокър под” и др. - микрофибърни кърпи, кърпи от нетъкан тестил, гъби за миене - препарати за почистване на стъкла, подови настилки, мебели, санитарни възли, текстилни покрития и др. - прахосмукачки - прахо-водосмукачки и прахосмукачки с воден филтър - екстрактори за пране на текстилни покритие и всякакви други машини за професионално почистване. Осигуряваме гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване и своевременна доставка на резервни части. Не се колебайте да се свържете с нас. Готови сме да отговорим на въпросите Ви и да Ви подпомогнем при взимане на решение.

 02/954 83 11, 02/958 61 07, 02/953 32 78      0886/ 475-278, 0884/ 92-44-49    
 office@kamakbg.com    
Тотех ЕООД  / Озеленяване
Тотех е един от най–големите вносители на тревни смески в България. Асортиментът включва над 20 вида,предназначени за изграждане на всякакъв тип терени – пътища,магистрали,индустриални площи,всички видове спортни терени,паркове и градини. Фирмата изпълнява и поръчки за доставка на специални видове треви,предназначени за затревяване на специфични терени,като сметища,хвостохранилища,фотоволтаични системи и терени застрашени от ерозия. От 2000г. Тотех произвежда тревен чим и към настоящия момент е единствения мащабен производител за страната,със собствени производствени бази в София /с.Негован/ и Варна /с.Старо Оряхово/. За изграждане на спортни терени фирмата предлага големи рула тревен чим /big rolls/,които полагаме със специална чимополагаща машина. Дейността включва още затревяване и изграждане на зелени площи чрез хидропосев. Хидропосевът е метод за засяване на трева на трудно достъпни и наклонени терени,като осигурява бързото и безпроблемно достигане на тези повърхности. Озеленяването е една от приоритетните дейности на Тотех. Предлагаме озеленяване на частни и обществени терени,озеленяване на вилни селища,паркове,ресторанти,хотелски комплекси,СПА комплекси,градини,озеленяване на пространства пред офиси,бизнес сгради,заведения,полагане на тревни чимове или затревяване на стадиони,конни бази,игрища за голф,футбол,бейзбол,ръгби. В областта на услугите фирма ТОТЕХ предлага: • подготвянето на ландшафтни проекти и узаконяването им • отлични цени за полагане на тревни чимове и затревяване с тревни смески • озеленяване на дворове и градини,хотели,ресторанти и заведения,офис сгради и жилищни кооперации • изграждане на водни каскади и ефекти,скални кътове и алпинеуми • изграждане на поливни системи • професионално изграждане на стадиони и спортни игрища • японски и зимни градини • фън шуй градини • покривно озеленяване • интериорно и екстериорно озеленяване • подбор и засаждане на декоративна растителност • реконструкция и обновяване на вече изградени тревни площи • интериорно и екстериорно озеленяване - градински дизайн • затревяване чрез хидропосев • консултации

 02/9544544      0887573200    
 office@totex.net    
Azzurro Lounge Bar&Dinner  / Организиране на събития
Azzurro Lounge Bar&Dinner ви поднася разнообразие на атмосфера, кухня и емоции. За бизнес обяд, семейна вечеря или празник с приятели, всеки повод при нас може да бъде различно изживяване. Спокойна вечеря с деца, е вече мисията възможна! Детски парти клуб към ресторанта дава възможност да се насладите на момента, спокойни за вашето дете, което се забавлява с нашите аниматори. И понеже ние създаваме усмивки за малките, за това с удоволствие бихме организирали и рождения ден или семейния празник при нас. Ще ви предложим и вкусни предложения за вашия бизнес обяд, приготвени от пресни и сезонни продукти, които ще ви очакват всеки ден, а за вечеря може да се насладите на разнообразие от салати и леки предястия, домашна пица, прясна риба, вкусни ястия от меса и птици и селекция от сладки изкушения. В следобедните часове ще ви поканим на чаша ароматно кафе с прясно изцедени сокове или вино с приятели. А сега на всичко това можете да се насладите и в лятната ни градина! Вашите приятно прекарани часове в компанията на екипа на Azzurro Lounge Bar&Dinner са наша основна задача. Всеки детайл е важен и бихме задоволили и най-разнообразното желание. Само го споделете с нас! Нашите гости са наши приятели.

  0886330530      m.lazarova@azzurobardinner.com    
ЕСС-Европа  / Хотелски и ресторантски / СПА козметика / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Работно облекло / СПА и фитнес / Офис / Текстил / Кетъринг / Рекламни и печатни услуги / Мениджмънт, франчайзинг / Други / Други / Други / Организиране на събития / Други
The Quill Collection е марката за Европейския пазар, с европейска визия, подбрани цветове и висококачествени материи. Спалното бельо е в различни размери и изисквания на клиента – от класически до супер големи, с най-добрите комбинации и решения за бебешкото легло, детската стая, леглото на вилата, спалнята у дома. Хавлиените изделия от чист екологично чист памук са изложени и на допир за всеки, който иска да види и сравни качеството. Производството на HTI улеснява и е в полза на хотелиери, ресторантьори, сватбени агенции, SPA & Beauty, болници, балнеоложки и рехабилитационни центрове, галерии, молове, зали и галерии. Hajvary Textiles Industry (HTI) в днешния си вид е създадена от Акбар Раджпут, а днес се управлява, модерницира, менажира и развива от неговия правнук Сохаил Раджпут. Преди повече от 600 години фамилията Раджпут създават затворен цикъл за цялата продукция - от полето с памука, неговата обработка и изпридане и обагряне, пакетаж в елегантни опаковки, транспорт и директна връзка с клиента-получател. Компанията се превръща в текстилен гигант, производител и износител на най-качествените памучни платове, спално бельо, постелъчни комплекти, торби за завивки, одеяла, хавлии, халати, кухненски кърпи, покривки, калъфи за столове, завеси, калъфки за възглавници и декоратвни възглавници в света, с гаранция за качествен еко-памук, био-обагрен по уникален начин, антиалергичен, нетоксичен, със сертификати за всяка стока достигнала до потребителя. Фабриките произвеждат висококачествени платове от 100% памук, 100% органичен памук, Сатен (plane & stripe), Poly/Cotton в сиво, избелени, изцяло обагрени и с принтирани форми и щампи, в допълнение с Chintz Printing, реактивно обагряне и рисуване, принтирани герои и щампи, бродиране, силиконови и водонепропускваеми, микрошлифоване. Hajvary Textiles е най-модерната по производство и политика компания в Пакистан. Във фабриките на HTI се използват модерни технологии - Power, Auto, Shuttles и Air Jet Quality, за да бъде завършен производствения цикъл бързо, прецизно и модерно. Тъче се Перкал (хасе), Twill (деним), Drill (деним, униформи, работно облекло), Duck (завеси, якета, интериорен дизайн), Poplin (спално бельо, възглавници, завеси), бархет, сатен, жакард, органза, кадифе, обагрени прежди и конци и др. HTI дълги години изработва линията на Levi’s, ZARA, Wal Mart USA / Canada, JCPenney USA, Vendors Canada, Key Mart Stores China, както и линията на едни от най-скъпите и известни хотели в UK, ОАЕ и Саудитска арабия. HTI успешно изнася и работи с Катар, Саудитска Арабия, Непал, Япония, Тайланд, Америка, Венецуела, Чили, Русия и Украйна, Франция, Италия, България. за повече информация: www.ecocottonclub.com; sales@thequill.eu

 0877 717 488      0878 904 903    
 aboneva@gmail.com, sales@thequill.eu    
Events Factory КЕТЪРИНГ  / Кафе, чай / Сокове / Алкохол / Вино / Бира / Алкохолни напитки / Други / Кетъринг
Необходимото удоволствие за всяко работно или учебно събитие е почивката. Организирайте я възможно най-приятно и ползотворно за Вашите гости. Запознайте се с нашите предложения и изберете най-подходящото за Вас меню. Свържете се с нас заедно можем повече. Кафе или Чай - въпрос на вкус! Минерална вода, газирана безалкохолна напитка, натурален сок или прясно изстискан фреш от сезонни плодове. Прясно изпечени кроасани с масло, сладки изкушения или мини сандвичи. Цялото необходимо оборудване, разбира се е от нас. Това са само малка част от нашите предложения, възможностите са неограничени в зависимост от желанията Ви и съобразени със събитието.

 +359 2 417 33 83      0898490735    
 office@eventsfactory-bg.com    
Лукс Нокс  / Други / Други / Други
За първи път ние Ви предлагаме качествено нов продукт, САМОСВЕТЕЩИ в тъмното и СВЕТЕЩИ при осветяване с UV светлина ВИДИМИ и НЕВИДИМИ бои, а също така и уникалната паста за матиране на мрамор и гранит, почти неизвестни на нашия пазар,а и не само на нашия. Основното което трябва да се знае е, че предлаганите от нас продукти не съдържат фосфор и радиоактивни елементи които по принцип също имат свойството да излъчват светлина, но далеч не са безвредни за човека и околната среда. Продукта който Ви предлагаме е плод на най-нови технологии-светещи и луминосцентни бои произведени на базата на луминофора-абсолютно безвреден за здравето на хората и екологично чист. Нашата фирма разпространява светещи в тъмното продукти, които намират широко приложение. Като се започне от строителство и ремонт, премине се през дизайна и рекламата и се стигне до развлекателните центрове. Светещите бои са нова технология, която е разработена на основата на луминофор, като през деня събират светлина , а през нощта я излъчват, като свети в продължение на 8-10 часа. светещите бои със своите качества и възможности впечатляват: Хотели, ресторанти, барове, рекламни агенции, художници, магазини, дизайнери, производители на сувенири, бижутери, домашни майстори. Не бива да пренебрегваме, и не на последно място, тяхното приложение, като „системи за безопасност”, с които се маркират аварийни изходи, които при различни бедствия могат да останат незабелязани поради липса на електричество, но със светещите продукти това е невъзможно.

 0879045269      office@sveteshtiboi.com    
ЧАС ПИК 007  / Професионално почистване
Предлагаме на своите клиенти професионално почистване на дома, офиса и автомобила. Като пионери в тази област, ние знаем как да предложим добро качество на разумни цени.

 0893480457       0896683362    
 office@chaspik-007.com    
Варна Клиин Сървиз ООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Хотелски и ресторантски / Други / Перално стопанство
Професионални препарати за почистване на твърди повърхности, санитарни помещения, кухни и гастрономията, лична хигиена, дезинфекция.

 052 / 599262, 052 / 833383      0896 846334, 0896 861116    
 varnacleanood@gmail.com    
ChocoFiesta  / Кетъринг / Организиране на събития
Какъвто и да е повода, който ще празнувате, направете го със стил! Ето защо ние от ChocoFiesta.bg Ви предлагаме лукса на изисканият белгийски шоколад, стичащ се по 3-ри или 4-ри каскадният фонтан, заобиколен от най-вкусните плодове и сладки. Отдайте се на истинска наслада и удоволствие. Изберете шоколадов фонтан под наем от ChocoFiesta.bg и осигурете на Вас и Вашите гости истинско, уникално и неповторимо изживяване!

 0888 689 190      info@chocofiesta.bg    
"Кей енд Ви 2010" ЕООД  / Перално стопанство / Пране и химическо чистене
Предлагаме услугите професионално пране, химическо чистене и парно гладене. Пране на постелъчно бельо за ресторанти, пране на спално бельо за хотели, вили, СПА центрове, фитнес и спортни зали. Индивидуална пералня, пране на ски екипи, пране на пухени якета, пухени завивки, одела, почиставане на костюми, бални рокли, спортни екипи, работно облекло, пране и гладене пердета завеси плюшени играчки и др. Безплатна доставка за поръчки над 40 лв за София. Актуални промоции всеки месец. Ваучери за отстъпка. Преференции за корпоративни клиенти. Ателието продава професионални машини втора употреба за пране, сушене, гладене и пакетиране - перални,сушилни, гладачни каландри, гладачни маси, пакетажни и др.

 kiv.office@yahoo.com    
"БонТрейд" ООД  / Текстил / Други / Хотелско / Други
Време за мечти e Онлайн магазин за спално бельо и домашен текстил. При нас ще намерите: Спално бельо, Килими, Детско и бебешко спално бельо, Шалтета, Покривки за легло, Завивки, Възглавници, Декорация за дома, Пердета и още много хубави неща....

 09888 79 209       time4dreamsbg@gmail.com    
"Бултекс 99" ЕООД  / Други / Текстил / Други / Работно облекло
Уважаеми колеги и партньори, Марката, към която в момента проявявате интерес, е продукт на фирма Бултекс 99, добре позната на пазара като водещ производител, вносител и търговец на униформено и работно облекло, както и на лични предпазни средства. Be Unique за нас е много специална. В процеса на създаването и ние си дадохме ясна сметка, че по-взискателни клиенти от Вас едва ли е възможно да има и това е нормално. Съзнавайки това, ние подходихме много внимателно и прецизно към нашите продукти, за да изготвим за Вас едно наистина професионално предложение за облекло и интериорен текстил. Дадохме име на нашата марка Be Unique, защото такава, ако Вие ни се доверите, ще бъде и нашата конкретна задача – чрез нашите уникални предложения да внесем допълнителен уют във Вашия хотел, ресторант, обект за отдих, спа или обществено хранене. При нас Ви очаква голямо разнообразие на униформено облекло, спално бельо, хавлии, покривки, завеси.Приемаме работата с Вас като истинско предизвикателство, защото по начина, по който изглеждат Вашите служители, както и по интериора на Вашите обекти, ние получаваме атестация за нашата фирма, а тя, от своя страна, се оказва нашата най-добра реклама. Доверете ни се и ние ще дадем най-доброто от себе си, за да останете доволни и да станем Ваш предпочитан партньор!

 032 909 766      0882 96 96 12    
 sales@beunique.bg    
FULL CATERING  / Кетъринг
ЗА НАС КОИ СМЕ НИЕ? В следствие на дългогодишния си опит в ресторантъорството и следвайки своята политика на развитие и задоволяване потребностите на своите потребители, Тримата Мускетари създадоха марката Full catering. Това е млада и бързо налагаща се на Варненския пазар кетъринг компания, чиято цел е пълно кетъринг обслужване с максимално улеснение на клиента и отлично качество. ЗАЩО FULL CATERING? Нашият екип ще Ви асистира при планирането и организацията на незабравимото мероприятие. Ще се погрижим за всеки детайл, голям или малък, за да сме сигурни в успеха на събитието. С Full catering ще сте спокойни за отличното качество на прясно приготвените с грижа и внимание продукти. Нашите готвачи имат богат опит в различни сфери на кулинарията и могат да създадат индивидуално меню за всеки клиент. Готови сме да се съобразим със специфични изисквания и при предварителна заявка можем да приготвим нискомаслени и други диетични храни. Коментарите и предложенията на клиента са винаги добре дошли, а изложеното меню е просто част от способността ни да поднасяме удоволствието в чиния. КАКВО ДРУГО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ? Ще Ви отдадем под наем всеки елемент от оборудването необходим за Вашето мероприятие и ще Ви предоставим целия персонал, от който се нуждаете.

 0893 522 722      krepost_3m@abv.bg    
ВЕРДИ-М 2003 ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Други / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Озеленяване / Дезинфекциа и деакаризация
ВЕРДИ-М 2003 ООД предлага професионално почистване за гр.София и гр.Пловдив на жилища,офиси,бизнес сгради,хотели и др.Следремонтно и абонаментно почистване на всякакъв вид обекти.Работим с професионални техника,препарати-дезинфектанти и квалифициран персонал. Нашите услуги са: Машинно почистване на твърди подови настилки Машинно пране на мека мебел,килими,мокети Почистване с Рейнбоу система - дълбочинно изтупване и премахване на акари ; обезпрашаване на подови настилки,стени,тавани Почистване на санитарни помещения,кухни Фино прахосмукиране на халета,паркинги,гаражи,мазета - професионалната тримоторна прахосмукачка гарантира премахването и на най-финия прах и гарантира дълготраен ефект от извършеното почистване Абонаментно почистване на жилищни входове Професионален домоуправител - работим с коректни и компетентни партньори в тази област Дезинфекция и дератизация - работим с партньор,сертифициран от Министерство на здравеопазването за извършване на тази дейност За зимния период предлагаме машинно и ръчно снегопочистване и третиране с препарат против заледяване Всички услуги се извършват както еднократно,така и абонаментно. Цените се определят след направен от нас безплатен оглед на обекта

 0879661 771 ; 0879 661 772      verdim2003@gmail.com    
"ТОПЧО БГ" ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Офис / Други / Други / Професионално почистване / Поддръжка на басейни / Други / Дезинфекциа и деакаризация
Дистрибуция на голямо разнообразие от тоалетна хартия, салфетки, течен сапун, почистващи препарати, ароматизатори съответно и дозатори за кърпи за ръце, тоалетна хартия, течен сапун и почистваща дейност. Фирмата работи с големи търговски вериги, хотели, ресторанти, барове, също така и с търговия на едро и клиенти на дребно. Разполагаме с голяма складова наличност, с цел улеснение и бърза доставка на големите поръчки. Основната цел е задоволяване на нарастващите потребности на широк кръг от потребители. Дистрибуция със собствен транспорт на едро и дребно. Продукти с високо качество и конкуренти цени.

 0898/474-131      OFFICE@TOPCHO-BG.COM    
"Унисек ситстеми за сигурност" ООД  / Противопожарно / Противопожарна техника / Охрана и видеонаблюдение / Контрол на достъпа
“Унисек системи за сигурност” ООД е една от водещите фирми в проектирането, изграждането и доставката на: сигнално-охранителни системи пожароизвестителни и пожарогасителни системи видеонаблюдателни системи видеодомофонни системи аудиодомофонни системи контрол на достъп и работно време комуникационни системи телефонна техника хотелски системи озвучителни и оповестителни системи телевизионни системи метал детектори заключващи системи сейфов

 02 418 18 95      0897 944 844    
 office@unisecbg.com    
ИНДТрейд ЕООД  / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Противопожарно / Други / Противопожарна техника / Други
Основния предмет на дейност на дружеството е производство и търговия на едро и дребно с работни облекла, специализирани работни обувки и ботуши, лични предпазни средства - ръкавици, каски, антифони и други предпазители на слуха, очила и щитове, дихателна защита, маски, филтри, височинна защита, колани, сбруи, въжета, карабини, диелектрични ръкавици, боти, килимчета, заземители, щанги, фазоуказатели, противопожарна защита, пожарогасители, шлангове, струйници, касети, кранове, щорцове, указателни табели по охрана на труда, пътна сигнализация, конуси, колчета, ленти, всичко за заваряването виг, миг/маг, плазма, дюзи, електроди, шлангове, тел заваръчна, ръчни, пневматични, електро, металорежещи и металообработващи инструменти, идустриални продукти, резервни части и консумативи, чрез магазин-шоуруум и директен маркетинг, чрез дилърска мрежа от служители на дружеството.

 02 839 75 40      0894 43 70 40 , 41 , 42 ......... 61    
 indtrade@abv.bg    
ЕТ-КЕРЕЗИ-  / Перално стопанство / Пране и химическо чистене
ЦЕЛОГОДИШНА-ОБЩЕСТВЕНА ПЕРАЛНЯ-гр.КАБЛЕШКОВО общ.ПОМОРИЕ. Ние извършваме пране, сушене, гладене,ароматизиране, пакетиране, на всичко което подлежи за ПРАНЕ. При нас може да се изперат и килими, пътеки, мокети и др. Всичко се взема и получава на посочен адрес.

 0888633091      kerezi.dji@abv.bg    
Елит ООД  / Други
Фирма Елит ЕООД, първа на българския пазар,въведе и наложи система водоотвеждане чрез американски безшевни услуги. Основните предимства на системата са: •Неограничена дължина на отделните секции; •Уникална система на окачване ( с вътрешни скрити скоби ); •Цели парчета ( без снадки ), което осигурява възможност за безпрепядствено оттичане на водата с минимални наклони ( 0,5 % ); •Трапецовидна форма осигуряваща перфектно оттичане, съчетано със стилизиран външен вид, придаващ завършен вид на сградата; •Бър, лесен и надежден монтаж и гаранционно обслужване; •Два размера подходящи за жилищни и промишлени сгради; •Богата гама материали и цветове; Като пионер в тази област Елит ЕООД за кратко време наложи продукта си и обогати предлаганата цветова гама в над десет основни цвята. Улуците се изработват в два основни размера: • 5” разгъвка на заготовката – 300 мм – за обществени и жилищни сгради,еднофамилни къщи и малки промишлени сгради; • 6” разгъвка на заготовката – 381 мм – за големи промишлени сгради,халета, сгради с големи покриви, жилищни или административни. Улуците се произвеждат от рулонна ламарина с дебелина от 0,55 мм със специално калибровани машини. Възможност за производство на улуци: •Поцинкована ламарина; •Ламарина с полиестерно покритие в над десет основни цвята по RALL; •Медна ламарина; •Цинкова ламарина; Фирма Елит ЕООД произвежда и продава пет типоразмера водосточни тръби ( кръгли 80,100,120 и квадратни 80,100,120 ) Стандартните дължини на водосточните тръби са 1,2,3 и 4 м,но могат да се произвеждат в произволна дължина. Водоотвеждаща система Елит ЕООД се допълва от: •Специални италиански криви с плавна заоблена част в 5 размера ( кръгли 80,100,120 и квадратни 80,100,120 ).Кривките са с ъгъл 72 и 90 градуса; •Отклонения за отводняване на тераси; •Отстъпи,преходи и аксесоари,изработени в основните размери и в поддържаната от фирмата цветова гама и вид ламарина.

 0886604788      elit_ood_vt@abv.bg    
Еко Макс Био ЕООД  / Други / Почистващи и хигиенни / Кухненско / Професионално почистване / Барово и ресторантско / Перално стопанство / СПА и фитнес / Офис / Други / Сервизи / Дезинфекциа и деакаризация
Внос и дистрибуция на конвенционални,екологични, биологични и биоензимни перилни и почистващи препарати, дезинфектанти,всички видове хартия и хигиенни консумативи. Фирмата предлага богата гама професионални почистващи препарати.Препаратите за професионална и масова употреба, които продаваме, са съобразени с най-високите екологични изисквания в ЕС и удовлетворяват последните законови норми относно състав, етикетиране и техническа информация. Всички продукти са придружени от необходимите документи MSDS, анализни сертификати и др. и отговарят на всички санитарно-хигиенни норми в ЕС.Производство на масло и мазноуловители, пречиствателни станции за питейна и отпадъчна вода, септични контейнери и нанофилтриращи системи. Препарати и инстълации за абсорбиране и разграждане на миризми. Цялостен мениджмънд в почистване. Хигиенен одит,въввеждане на система за безопасност на храните – НАССР, обучение на персонала, Продукти и методи на почистване адаптирани към вашите нужди.

 028683123      0878621509    
 ekomakc@abv.bg    
LOGOMATS.BG  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Офис / Други / Други / Професионално почистване / Рекламни и печатни услуги / Дезинфекциа и деакаризация
Изтривалки за външна и вътрешна употреба по индивидуален размер и цвят по избор за хотели, ресторанти и офиси. Антихлъзгащи лого изтривалки с поръчкова визия. Професионални подови покрития.

 logomatsbg@gmail.com    
Офис Трейд Интернешънъл ЕООД  / Барово и ресторантско / Противопожарно / Други / Противопожарна техника / Охрана и видеонаблюдение / Контрол на достъпа / Сервизи
Компанията се занимава с изграждане на инфрачервено отопление на външни площи, както в барове и ресторанти, така и всякакви видове обособени зони за пушачи. Фирмата има повече от десет години стаж в електроинсталациите, видеонаблюдение, СОТ системи, контрол на достъпа, компютърни мрежи и т.н. Фокусирали сме се върху доставката и монтажа на инфрачервено отопление, което в момента е много добро решение за осигуряване комфорта на пушачите по заведенията и бизнес сградите. Освен всичко с което се занимаваме, можем да бъдем полезни и като фирма за подръжка на електроинсталации на заведения, както и всякакви видове слаботокови системи.

 0884 41 14 73      office.trade.int@gmail.com    
Easyclean  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Други / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Други
Тримонд ЕООД официален дистрибутор за България на FA-SA, KEMAK, BOSCH, ATAS, ФИЛТОН. Това са производители на: Специализирана почистваща техника за професионални цели и домашно ползване. Професионални почистващи препарати. Консумативи, аксесоари и приставки за почистваща техника. Фирма Тримонд ЕООД предлага консултиране, продажба, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Основна цел на нашата компания е предлагането на добри решения в почистването и поддръжката. Наши клиенти са хотели и хотелски вериги, фирми за почистване, производствени предприятия, офиси, търговски обекти административни сгради, училища, университети и частни домове. Ние работим в цялата страна като основната част от нашите клиенти се намират в София, Пловдив, Слънчев бряг, Златни пясъци, Банско, Боровец, Пампорово, Велинград и др.

 0889896668      0889896668    
 office@easyclean.bg    
Торнадо Експрес ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Професионално почистване
"ТОРНАДО ЕКСПРЕС" ЕООД е фирма с дейност свързана с доставка и снабдяване със санитарни консумативи и аксесоари, както и цялостно обслужване по поддръжка и почистване на обекти в цялата страна. Фирмата обслужва изцяло ХОРЕКА, промишленост, производство, администрации и др.Продуктите, които предлагаме са: дозатори и диспенсъри ; почистващи препарати ; машини за почистване ; средства за почистване ; салфетки ; тоалетна хартия на ролка ; тоалетна хартия на пачка ; кърпи за ръце ; кухненски ролки ; индустриални ролки ; медицински и козметични ролки ; други консумативи, обслужващи горепосочените отрасли.

 032 620 188      0897 961 794    
 info@tornadoexpress.bg    
"МЕЛА" ООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / СПА и фитнес / Офис / Други / Текстил / Мебели / Други / Други
Фабриката започва дейността си през 1992 г., като в периода на своето развитие извоюва име на една от големите и модерни фабрики за производство на мебели в България. Днес „МЕЛА” позволява успешно партньорство с корпоративни клиенти и институции. Мебелна фабрика „Мела“ поддържа и развива следните продуктови линии: • Офис обзавеждане; • Специализирано обзавеждане за болници, клиники и лаборатории; • Обзавеждане за училища и висши учебни заведения; • Обзавеждане за казина и игрални зали; • Цялостно обзавеждане и интериор за барове и ресторанти; • Рецепции и интериор за фоайета; • Хотелско обзавеждане в различни ценови категории; • Интериорни врати за обществени сгради и за бита с естествени и изкуствени декоративни покрития; • Кухненско обзавеждане.

 052 303 215      office@mela.bg    
РАН Дизайн  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Рекламни и печатни услуги
Фирма РАН Дизайн е официален вносител на: - Bauscher, Германия – първокласен хотелски порцелан за висок клас хотели, ресторанти, кафе-сладкарници. Порцелан, носещ престиж във всеки корпоративен офис. Ненадминат по здравина в кетеринг индустрията. Специално разработени модели за социални и болнични заведения. Иновативна патентована технология за порцеланови тави по Гастронорм със специално покритие, подходящо за индукционни котлони. - Stoelzle Lausitz, Германия – голямо разнообразие от кристални чаши за хотели, ресторанти, кафе-сладкарници, уиски и коктейл-барове. Богата гама от кристални декантери, кани, гарафи, вази. Перфектно съотношение цена-качество. - Pinti1929 и Pintinox, Италия – двете марки на италианската компания Pintinox за качествени изделия от инокс 18/10 за професионално и домашно ползване. Повече от 100 модела прибори за хранене. Пълна гама от тенджери, тави, подноси, артикули за топло и студено сервиране. Голям асортимент от дизайнерски прибори, които никога не остават незабелязани. - RCR DaVinci Collection и RCR Home & Table – висок и среден клас кристални изделия от водещия производител на кристал в света - RCR Cristalleria Italiana - Италия. Изключително голямо разнообразие от кристални чаши и предмети за сервиране и декорация от оловен и напълно безоловен кристал. Подходящи както за корпоративни цели, така и за дома. - Porcel, Португалия – Качествени, дизайнерски артикули за сервиране изработени от фин Лиможки порцелан. Подходящи както за корпоративни цели, така и за дома. - Настолни лампи с истински пламък или лед светлина от Германия – перфектно допълнение за индивидуалността на Вашия първокласен ресторант. Пионерна технология за пълнителите – без пушек, без мирис. ВАЖНО! При сключен договор за консумативи предоставяме лампите за безплатно ползване. - Bormioli Rocco, Италия - Голямо разнообразие от чаши. - Glass Studio - Оригинални стъклени чинии в 13 цвята. РАН Дизайн управлява верига магазини SANTA MARINA в София, Пловдив, Варна и Бургас, където може да намерите луксозни изделия за дома или офиса от кристал, порцелан и инокс 18/10. Специално разработена концепция за сервиране на чай във висок клас заведения. При сключване на договор за доставка на първокласен чай от Германия Ви предоставяме за безплатно ползване порцеланови артикули на Bauscher. Голямо разнообразие от канички за чай и чаши за чай. Фирма РАН Дизайн разполага със собствена печатна база и има богат опит в изработката на всякакви печатни материали.

 0898 979132      info@horecabg.info    
„Бългериън сейлс кънсалтънтс” ЕООД   / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Кетъринг / Организиране на събития
PARTITO a PARTY е тук, за да Ви помогне и поеме скучната част и грижите при организирането на Вашите частни тържества за възрастни и деца, празнични и делови фирмени събития, а защо не и просто събиране с приятели. Ние организираме професионално, бързо и коректно рождени дни и юбилеи, сватби, годежи, кръщенета и абитуренски балове, кафе паузи, работни или официални обеди и вечери, корпоративни коктейли, промоции или приеми, фирмени и частни партита и тържества, тийм билдинг прояви и др.

 087 616 8666, 087 616 9666, 087 616 5666      office@partito-a-party.com    
"Мели-М" ООД  / Хотелски и ресторантски / Други / Барово и ресторантско / Хотелско / Работно облекло / Текстил / Мениджмънт, франчайзинг
Фирма "Мели-М" ООД е производител традиционни и стилизирани народни носии и традиционни български музикални инструменти. Наши клиенти са механи, таверни, ресторанти и заведения за хранене, предлагащи традиционна кухня. Освен класически униформи за служители, ние предлагаме и изработване на фолклорни костюми за Вашия персонал, съобразени не само със съответните етнографски различия, но и с важността да бъдат удобни и лесни за поддръжка, защото ще бъдат използвани като работно облекло. Освен красиви костюми, ние ще Ви предложим и пъстри покривки и салфетници, традиционни музикални инструменти, както и много керамични и дървени сувенири, които да обогатят стила на Вашето заведение. Фирма "Мели-М" ООД има собствена търговска марка, а качеството на предлаганите ни продукти е гарантирано със сертификат за качество ISO 9001

 032940578      0888299900    
 meli_m@mail.ru    
Ай-Ует ООД  / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Поддръжка на басейни
HomeCleaners предлага професионално почистване на заведения и търговски обекти в град София. Фирмата има значителен опит както в почистването на търговските площи на заведенията - подове, настилки, прозорци, дограма, пране на мека мебел и т.н., така и в пoчистването на кухни, сладкарски цехове и кухненско оборудване.

 087 7747848      office@homecleaners.eu    
BeerPong.bg  / Организиране на събития / Други
Организиране на игри и турнири по Beer Pong ("бира понг", "биър понг") в заведения и други обекти с цел развлечение, тиймбилдинг или промоции.

 +359 88 7659666      BeerPong.bg@gmx.co.uk    
Healthy and Diet Catering  / Други / Кетъринг
Healthy and Diet Catering е фирма развиваща своята дейност в областта на здравословното и диетично хранене. Предлаганите от нас менюта,със своят богат избор и комбинация на ястия от различни национални кухни ще удовлетворят и най-изисканите Ви вкусове.Използваните от нас продукти са със най-високо качество,ястията се готвят само и единствено със зехтин "Extra Virgin" . Професионалният ни екип от Диетолог - изготвящ менютата ,професионални готвачи готвещи за Вас без компромиси прекрасните ни ястия.Това Ви гарантира здравословно хранене ден изпълнен с енергия и усмивка. Нашите менюта: Меню MINI LUNCH избор на две ястия от менюто едно основно и десерт или закуска или салата на изключителната цена от 11.80лв.* *Минимална поръчка за адрес 2бр.менюта ако е единствено меню 2лв доставка. Меню LUNCH е вариант подходящ за хора разполагащи с ограничено и цено време , без да намалява възможността на избор и комбинации. При предплащане на пет дневен период се полагат безплатно Зехтин и Винегрет.Избор на три ястия на цена 17.80лв. Меню ALL DAY е вариант покриващ целият ден за хранене с богат избор, при правилното приемане на храната Ви гарантира подобряване на Вашата фигура. Към менюто се предлага безплатно Зехтин и Винегрет.Избор на шест ястия на цена 33.80лв. Меню VEGETARIAN LUNCH е вариант за хора Не консумиращи месни продукти ,богат избор на ястия.При предплащане на пет дневен период се полага безплатно Зехтин и Винегрет.Избор на три ястия на цена 17.80лв. Меню VEGETARIAN ALL DAY е вариант покриващ целият ден а хранене .Към менюто се предлага безплатно Зехтин и Винегрет.Избор от шест ястия на цена 33.80лв. ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ ПОЛЗВАЛ ЕДИН ПЪТ НАШИТЕ УСЛУГИ ПОЛЗВА 50% ОТСТЪПКА!!!!!!!!

 0898 949 848      0898 949 848    
 dietcatering@mail.bg    
Сватбена агенция "Елемент"  / Организиране на събития
Ние обичаме работата си. Страстно! Удоволствието от нея ни събра в екип. Нашият опит освободи въображението ни. Харесва ни да отделяме специално внимание на детайлите. Вярваме, че именно те правят един празник уникален и неповторим. Като любовта на една двойка, която винаги има различна история. Тя е нашето вдъхновение. Затова не се повтаряме. Правим нещата ръчно и с душа. Позволете ни да бъдем до Вас. Позволете ни да дадем всичко от себе си. И дано този ЕЛЕМЕНТ красота бележи всичките Ви дни заедно.

 0899 842 672 0888 800 187       office@vdigamsvatba.com    
„Куин Бъргър България” ООД   / Кетъринг / Организиране на събития
QUEEN STILE CATERING е нова компания, която е част от Queen Burger, основана през 1991г. Фирмата предлага изключително разнообразни, идейни и качествени услуги в областта на кетъринг обслужването. Ние гарантираме безусловна коректност и бързина при изпълнение на Вашата поръчка.Неизменна част от услугите, които адресираме до Вас са перфектна организация, отлично качество на предлаганото меню, акуратност и внимание. Изпълняваме своите ангажименти в срок, с изключителен професионализъм, което се дължи на високата квалификация и компетентност на нашите служители.Оказваме пълно съдействие при реализиране на плани-раните от Вас изяви. Отговаряме на изискванията за време и обем на поръчката.В нашата работа се ръководим от желанията на клиента, а в условията на криза се съобразяваме с вашите изисквания и можем да предложим меню съобра-зено с вашия бюджет. Основен фактор в нашата работа е личната ни ангажираност, спазване на срокове, качествено обслужване.Екипът ни се състои от отговорни, предприемчиви, млади и коректни хора, които влагат в работата си освен професионализъм, много емоция, сърце и душа. За нас е предизвикателство и огромна отговорност всяка поета поръчка , поради нестандартните и сложни решения които екипът ни предлага. Проявяваните гъвкавост, професионализъм и креативност от нашите служители, ни правят надежден и желан партньор.

 02 / 975 08 40      0898 56 37 72    
 queenburger1991@abv.bg    
"Тумбаче"  / Кетъринг / Организиране на събития
Как да поръчаме? Поръчките можете да направите по удобен за Вас начин : - Телефон : 0882 921 071 - email : tumbache@gmail.com - skype: tumbache.com Колко време преди семейното ни тържество трябва да си поръчам? Минималния срок за поръчка на плата е 24 часа, за поръчка на дивеч между 3 и 5 дни в зависимост от Вашия избор, Парти Бокс менюта 48 часа. За празничните дни около Коледа и Нова година поръчки ще се приемат до 21.12 ( с доставки 24.12, 25.12, 26.12) и до 28.12 (с доставка 31.12.12г.и 01.01.13г.) Колко струва доставката? Доставки над 30 лв. са безплатни, под тази сума доставката е 5 лв. Можете ли да ми приготвите нещо, което го няма в менюто? Разбира се стига продуктите да ги има на нашите географски ширини Докъде правите доставки? Стига да е в рамките на София и околности ( Банкя, Нови Искър дори Перник и Костинброд) ще Ви доставим най-вкусната храничка Трябва ли да плащам опаковките? НЕ, платата , които използваме са еднократни и са калкулирани в крайната цена . Може ли директно да ги слагам на масата? Разбира се , просто махате предпазното фолио и слагате на масата , сипвате си питие и се наслаждавате на компанията А имате ли заведение ? Засега не , но догодина може би Имате ли някой известен CHEF в екипа? Всеки един член от екипа ни за нас е много специален и за нас си е известен Работим с млади хора практикували у нас и в Германия и с технолог , който контролира спазването на системата за самоконтрол и за безопасността при приготвянето на храната. Нещо плащаме ли предварително? Единствено за доставки над 50 лв. и само на нови клиенти ще Ви помолим за капаро , съжаляваме да го кажем , но вече сме се опарили ;(

 0876522674      tumbache@gmail.com    
"Лукс Кетъринг" ООД  / Други / Други / Други / Други / Други / Кетъринг / Организиране на събития
Лукс Кетъринг очарова своите клиенти и приятели с неповторима и разнообразна кухня, с креативност в организацията на всяко събитие, безупречно обслужване и висок професионализъм. В Лукс Кетъринг вярваме, че всяко събитие е „Голямото събитие” и неговата уникалност, изисканост и атрактивност трябва да бъдат съчетани с уникални, изискани и атрактивни кулинарни изкушения – наслада за всички сетива. Ние можем да организираме Вашето фирмено парти, тийм билдинг, рожден ден, сватба, абитуриентски бал, детско парти и да изпълним всяко Ваше желание. Лукс Кетъринг ще превърне всеки Ваш празник в незабравимо събитие и ще Ви подари истински лукс за ценители! Като млада, но доказала се в сферата на кетъринг услугите и събитийния мениджмънт компания, Лукс Кетъринг е отдадена на специалното отношение към всеки клиент, който се превръща в лоялен приятел и дългосрочен партньор. Нашата мисия е да внесем красотата и изискаността на истинския лукс в живота на всеки наш клиент и приятел, правейки го уникален и специален. Зад успеха на Лукс Кетъринг стоят екип от изключителни професионалисти, които се грижат за безупречността на всяко Ваше събитие.

 0888750484      office@luxecatering.bg    
НС Дизайн  / Организиране на събития / Рекламни и печатни услуги
NS Design е фирма създадена с много желание и любопитство. За нас работата е предизвикателство, а всеки проект море от възможности. Приемаме нашите клиенти, като партньори и заедно с тях създаваме кампании, които отразяват индивидуалността и допринасят за ефективността на продукта. Ние имаме богат опит и новаторски подход. Предлагаме решения за всеки бизнес, като заедно с клиента намираме най-добрия подход, най- добрата стратегия, най- подходящата кампания. Ние знаем, че времето трябва да бъде ценено и се стеримим да го използваме максимално ефективно.

 00359898612524      00359898612524    
 i.pandeva@n-sdesign.com    
Тифон принт ООД  / Работно облекло / Рекламни и печатни услуги
Широка гама работно облекло за хотелски и ресторантьорски персонал. Униформи за ХоРеКа сектора. Рекламни надписи, ситопечат, бродерия.

 032 637 265      0878 101 388    
 office@tifonprint.com    
Дафра-ДГ ООД  / Текстил / Противопожарна техника / Други
Висококачествено производство на работно облекло, знамена, тениски, бебешки дрехи, спални комплекти, бельо и др. Работно и унифермено облекло за хотели, ресторанти и заведения. Фирмата работи и по специални поръчки на клиента. Пълен асортимeнт от лични предпазни средства.

 042 233 030      0898 482 902    
 dafradg@gmail.com    
ГЕНСОФТ ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер
Фирма ГенСофт ООД е вече на 15 години и се радва на доверието на повече от 8000 клиента! GenSoft MoneyWorks е популярна складова програма, чиято интернет версия е подходящо решение за всеки бизнес. Модулите производство, счетоводство и маркет са подходящо допълнение за всеки склад, магазин, верига магазини, търговия на едро и дребно, авточасти, месокомбинати, мандри и пр. А новият продукт GenSoft Bizzio завоюва златен медал за най-иновативна ERP система на Международния Пловдивския панаир и предизвика специален интерес на много фирми по ОП Конкурентноспособност за внедряване на системи за управление в българските предприятия. Фирма ГенСофт се гордее със своите служители и многобройните си клиенти и работи за тях ! За повече подробности при необходимост от софтуер за Вас потърсете нашите контакти.

 07001 93 93      0887 616 324    
 gensoft@abv.bg    
Ред Девъл Кетеринг АД  / Кетъринг / Организиране на събития
Създаване и администриране на персонални и интегрирани събитийни продукти. Синергиен и интердисциплинарен подход към всеки казус. Безспорно най-големият капацитет, касаещ оборудване, експертиза, логистика и допълнителни услуги. Международно доказана репутация, носител на редица награди в областта на кетеринга и събитийността.

 070014700      0898686801    
 office@reddevilcatering.com    
ЕТ Парти клуб  / Други
100 усмивки - Сватбена фотография, видеозаснемане

 0888 361198      fotovideo.bg@gmail.com    
Сватбена и парти агенция Прециз  / Кетъринг / Организиране на събития / Други
Сватбена и Парти агенция Прециз се развива широко в областа на кетъринговото обслужване и организиране на събития./масови мероприятия/ фирмени и частни партита,клоун,откриване на нови обекти,фойерверки и пироспектакли.Разполага с богат асортимент от кулинарни изкушения,собствена материалнотехническа база и инвентар - маси,столове,щъркел(бар) маси,объл мокър бар,еластанови облекла,покривки,драперии,различни видове чаши и посуда с капацитет за до 450 човека,бен-мари /система за топло поддържане на храна/,кафемашини и всичко необходимо за един по-добър коктейл или парти.100% гаранция,професионално изпълнение за вашето добро настроение се грижи нашият екип от професионалисти –бармани,водещи , фото и видеооператори , DJ ,танцьори, дизайнери,аранжори и пиротехници. Незабравими спомени и много усмивки е нашата идея за вашето тържество. С много внимание към вашите мечти и желания ние ще ги превърнем в незабравими спомени и изживявания.Уверете се сами,Ние ще ви изненадаме Приятно.

 0888378319 , 0878202616 ,      0888558106 , 0878558106    
 magic_fire@abv.bg    
Парти Тент ЕООД  / Хотелско / Други / Други / Кетъринг / Организиране на събития / Други
Фирма "Парти Тент" ЕООД е специализирана в отдаването под наем на шатри, тенти и кетъринг оборудване за Вашето сватбено тържество, коктейл, прием или просто парти. Искате Вашето събитие на открито като сватба, градинско парти, прием или коктейл да изглежда и премине перфектно, да бъдете подсигурени за евентуалните капризи на времето и търсите шатра под наем на изгодна цена или шатри под наем на добри цени - Парти Тент е Вашият коректен и надежден партньор. Ако планирате мероприятие на открито и търсите тента под наем, ние ще Ви предложим нашите професионални услуги на конкурентна цена. "Парти Тент" ЕООД е национално представена компания. Ние можем да доставим нужната Ви шатра, тента или кетъринг оборудване на територията на цяла България. Нашите качествени, модерни, съвременни алуминиеви и стоманени парти шатри са с елегантен и изчистен дизайн, който ще Ви помогне Вашето събитие да бъде уникално и запомнящо се. Компанията разполага с общо над 1500 кв.метра шатри, тенти, палатки, с алуминиева и стоманена конструкция, както и над 2000 артикула в парти и кетъринг оборудването нужни за успешното протичане на Вашето мероприятие.

 0896686969      0896686969    
 info@partytent.bg    
ЕТ "Нитрон-52" Ноню Николов  / Сервизи / Други
Фирма "Нитрон-52" експедитивно и качествено извършва услуги по заваряване с газ Аргон на всякакъв вид ресторантьорско и барово оборудване, произведено от черни и цветни метали. Можете да ни откриете в град Варна, ул.А.Сахаров № 2

 0888/ 74 13 98       aivan_1976@abv.bg    
"Арт Пласт" ЕООД  / Барово и ресторантско / Хотелско / Текстил / Други / Други
"Арт Пласт" ЕООД е дружество с ограничена отговорност, създадено през 1997 г. с основен предмет на дейност - търговия с естествени и изкуствени кожи за мебелната и обувната промишленост. "Арт Пласт" ЕООД България е лидер на българския пазар и задоволява със своя асортимент и най-изискания и претенциозен вкус. Фирмата е с над 14-годишен опит и разполага, както със складови бази, така и с транспорт за доставка на заявените артикули. Понастоящем ние предлагаме на българския и международен пазар кожи (естествени и изкуствени) и голямо разнообразие от тапицерии. Видовете тапицерии са от най-реномирани световни производители с внимателно подбрани характеристики и десени, гарантиращи дългосрочна инвестиция от ваша страна. Изкуствените кожи са в актуални цветове и с високо качество. Арт Пласт се стреми да предложи на своите клиенти цялата гама продукти, необходими за производство на обувки: ходила, богато разнообразие от кожи (естествени и изкуствени), лепила, материали за фортове, бомбета и табани, аксесоари. За комплексно и качествено обслужване на нашите клиенти ние осигуряваме кратки срокове и безплатна доставка на заявените артикули. Клиентите ни контактуват с пазара посредством, закупения от нас продукт. Това ни прави съучастни на успешната им реализация и горди, когато на свой ред и те спечелят доверието на своите клиенти. Затова нашите постоянни партньори от страната и чужбина високо ценят съвместната ни дейност и общото ни приятелство. За нас е важно да доставяме продуктите в срок. Държим на сплотеността в екипа и на приятелството с деловите си партньори. Мотивирани сме да растем и разгръщаме дейността си като се развиваме и отваряме нови работни места, даващи поле за изява на креативни и модерно мислещи хора, на коректни и лоялни професионалисти. Качеството осигурява нашето бъдеще.

 0883 412 911      koja.bg@mail.bg    
Gala Drinx Ltd.  / Алкохолни напитки / Хотелски и ресторантски / Други / Барово и ресторантско / Хотелско / Други / Кетъринг / Бира / Кафе, чай / Други
Фирмата е официален вносител и дистрибутор на световни марки бира, коктейли, сайдер и чай за хотели, ресторанти и заведения. Бири: Американски "Будвайзер", "Коорс", Ирландска бира "Джон Смит", Английска бира "Карлинг", "Тенънтс", "Краббис", Австралийска бира "Фостерс". Алкокохните коктейли: WKD, REEF, VK. Ирладски сайдер: Магнерс, Английски чай Tetley, Vitax, Flosana

 0888333080      gala_drinx@yahoo.com    
" КАФЕ М " ООД  / Кафе, чай / Сокове / Други / Хотелски и ресторантски / Барово и ресторантско / Хотелско / Офис / Кафемашини / Минерална вода и безалкохолни / Сервизи / Други
Фирма „Кафе М” ООД е изключителен представител за България на световно известните марки: КАФЕ "ORO Caffe"."ORO Caffe" е една от водещите марки кафе в Италия с изключително високо качество.Произведено по патентована технология на бавно и прясно изпичане."ORO Caffe" e истинският вкус на Италианското еспресо. "ORO Caffe" - made in Italy винаги прясно изпечено.. "ALTHAUS TEA" - най добрият чай създаван някога,разработен от германски, руски и американски специалисти.Марката предлага над 80 вида чай - черен, зелен, бял, билков, плодов и техните вариации. Предлага се както под формата на единични или двойни филтър-пакетчета, така и в насипен вид за запарки. "NATFOOD" - Горещи шоколади произведени в Италия с изключително високо качество. „Acqua DOLOMIA” уникална,невероятно лека и приятна италианска минерална вода ДОЛОМИА,директно от сърцето на планината Доломити,една от малкото минерални води в света които се използват и за приготвяне на храна за бебета! "Caffe del CARAVAGGIO" е изключително висок клас кафе с най – добрите селекции Арабики в света ,подходящ за офиси, административни и банкови учреждения, всички видове заведения, където консумацията на кафе е по – ограничена ( пицарии, ресторанти, малки кафетерии и др.). Кафе дел КАРАВАДЖЙО се предлага със специално меню и е само на дози /cialdi/. За „Кафе дел КАРАВАДЖЙО” е специално разработена кафе – машината „TENACTA GROUP” с контрол върху използваното количество кафе, посредством специален ключ. Машината е компактна и елегантна, работи под 25 бара налягане и гарантира изключително качество на кафето. „Кафе дел КАРАВАДЖЙО” се произвежда от най – висококачествените зърна Арабика в света и резултатът е кафе с несравним вкус, което може да задоволи вкуса и на най – взискателните гости.

 +359 56 581077      +359 885 184009, +359 879 848189    
 caffemltd@gmail.com    
ВМС Инженеринг ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер / Охрана и видеонаблюдение / Контрол на достъпа
ВМС Инженеринг е компания, която ще ви предложи точната комбинация от услуги. Ние проектираме, изграждаме и поддържаме системи, които контролират и спомагат да се анализират, оптимизират и управляват процесите на Вашия бизнес, за да стане той по-печеливш.

 02/ 465 42 25      0893 529 560    
 office@vmsengineering.com    
ЕТ "ТОНИ К" - Антон Кьосев  / Кетъринг / Други
Домашно приготвена храна за офиса и за дома, на атрактивна цена!

 0878120192      lili_las@abv.bg    
Expo Catering  / Кетъринг / Организиране на събития
Експо Кетъринг е компания която цели да премахне стреса на своите клиенти при организиране на тяхното събитие. Ние таргетираме биснес клиенти и целим да им предоставим автентична атмосфера с запомнящ се вкус на храната. Експо Кетъринг се стреми да предаде стойност на своите услуги като организира кетъринг до 500 участници. Експо Кетъринг също така разви специално за Вас „Take Away” офис меню. С това предложение се надяваме да допренесем повече за задоволяване на всяко желание и вкус.

 +359 88 990 9962       info@expoevents.bg    
„БАЛКАМ“ АД  / Кафе, чай / Сокове / Алкохол / Алкохолни напитки / Хотелски и ресторантски / Кафемашини / Сервизи
„БАЛКАМ“ АД е създадена през 1994 година. Основната дейност на компанията е международна търговия и внос на сурово кафе. Високотехнологичното оборудване и производствените ресурси осигуряват възможност за изпичане, пакетиране и продажба на готово кафе, което отговаря на световните изисквания и стандарти. „Балкам“ АД предлага собствени продуктови серии кафе - SPETEMA, LaVista, Santos Royal, Vendigo и др. С постоянството във вкуса и високото качество на продуктите, компанията успешно утвърждава присъствието си както на българския, така и на международните пазари. „Балкам“ АД доставя кафе от плантации в над 18 държави по света. Суровината е подготвена според високите изисквания на компанията и се подлага на изключително строг входящ качествен контрол.

 +359 2 925 05 09; +359 2 925 00 53      office@spetema.com; advertising@spetema.com    
Ирис Дизайн ЕООД  / Мебели / Рекламни и печатни услуги
— Проектиране и интериорен дизайн на частни жилища, офиси, заведения, хотели, магазини, административни сгради и др.; — Интериорни и екстериорни 3D визуализации — Графичен и лого дизайн. Цялостен фирмен стил; — Предпечатна подготовка и печат на рекламни материали;

 02 8322886      0878311513    
 office@irisdesign.bg    
БЕКЯРОВ ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Други / Кетъринг
БЕКЯРОВ ЕООД е фирма,съсредоточена в производството и търговия на салфетки и тоалетна хартия. Предлагаме широка гама от различни размери и разфасофки салфетки и тоалетна хартия, в зависимост от нуждите на клиентите.

 0896 803 404 , 0878 854 975 , 0889 271 852      bekiaroff@gmail.com    
Студио Х ООД  / Други / Други / Други / Рекламни и печатни услуги
Лятото е сезонът, в който туристическите обекти като хотели, вили, къщи за гости, детски лагери, ресторанти, фитнес и спа центрове, козметични салони и т.н. трябва да започнат да обновяват снимките, с които (ще) се рекламират. Тези снимки и видеа се използват в сайтовете на обектите, в туристически онлайн каталози, в брошури и списания на международни туристически форуми и др. Тези снимки и видеа са изключително важни, тъй като са основно средство за привличане на клиенти, а съответно и на приходи за всеки туристически обект. Фотостудио Х предлага фото- и видеозаснемане на рекламни снимки и видеоклипове на изключително високо ниво на всички видове туристически и здравни обекти, както и на различни събития и поводи, с които искате да се рекламирате и да покажете! Обадете ни се, за да организираме това, а преди това може да разгледате рекламните снимки и рекламните видеоклипове на наши клиенти.

 +359 (0) 52 643 712      + 359 (0) 888 225 162    
 marketing@photostudiox.com    
Spa Visia  / СПА козметика / СПА и фитнес / Други
Продуктите на FAMM вързраждат традициите на спа и ароматерапията от древността и днес се предлагат за професионална Spa грижа и спа грижа у дома. Всички предлагани продукти съдържат само 100% натурални съставки - етерични масла, растителни масла, билки, глина, мед, прополис. Ние предлагаме пълна гама натурална и спа козметика за съвременна грижа за лице, тяло, коса, ръце и ходила - маски, кремове, ароматерапивтични смеси /блендове/ за лице, билкови смеси за парна баня, ексфолианти, маски за тяло, ароматни масла /блендове/ за тяло, продукти за отслабване, маски за коса, лечебна козметика, масла на ръце и ходила. Нашите продукти са разработени с грижа за всеки тип кожа. В гамата ни продукти има също такива, които са много подходящи за използване в сауна, парна баня и от терапевтите в професионалните спа центорве - за калолечение и разнообразни спа процедури.

 0899691661      nahema@abv.bg    
Ексагон ЕООД  / Месо и месни продукти / Зърнени храни, брашна, паста / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Други / Вино / Други / Сервизи
Ексагон е българска фирма, чието портфолио се състои от марката шампанско Vincent d'Astrée, всички традиционно съпътстващи шампанското аксесоари пак на същата марка и гурме храни с доказан произход като черен хайвер, хайвер от летяща риба, френски хайвер от алпийска пъстърва, черен хайвер от норвежка херинга, хайвер от дива херинга, хайвер от аншоа, черен хайвер от сибирска есетра, охлюви, хайвер от охлюви, трюфели, терини, фоа гра, гъши и патешки дроб и неговите производни.

 +359 0884 30 77 13 и/или +359 0886 91 01 91      office@hexagone-bg.com    
Mагазин за цветя RosesMania  / Други
Електронен магазин за цветя RosesMania - Доставка на букети, рози, доставка на цветя, кошници, букети бонбони, аранжировки за цялата страна. Send flowers to Bulgaria! Delivery of fresh flowers, bouquets, flower baskets, floral arrangements, gifts, gourmet baskets, chocolates and wine

 0897834069      dani@rosesmania.com    
Сватбена агенция PartyMania  / Организиране на събития
Сватбена Агенция PartyMania - Агенцията предлага перфектна организация за вашата сватба, сватбен агент, сватбена украса и декорация.

 0897834069      dani@partymania-bg.com    
Белина Еко  / Пране и химическо чистене
Ние сме най-голямата промишлена пералня в България ! Притежаваме най-високотехнологичното оборудване в страната . Обема на производството Ни е от 20 000 до 25 000 кг. ежедневно Изпрано , изсушено и изгладено бельо . Разполагаме с 15 годишен опит , висококвалифициран персонал. Целогодишно заети специалисти по текстил и химия . Предлагаме Европейско качество , съчетано с разумни цени. Висока технология с перфектен контрол на качеството. Искате да заблестите от чистота – Изберете Нас и няма да съжалявате И секунда за избора си . Позволете си да ползвате голяма част от нашите услуги – Пране , колосване , гладене , багрене на текстил , апретиране , Уникална система за транспорт и логистика с доставка на прането директно във вашия склад. Третиране за водонепроникаемост , химическо почистване , Ует клининг , бродиране с избрано фирмено лого на Вашето бельо и хавлии , Шивашки услуги по ремонт и реновиране на бельото , Ушиване на чисто ново спално бельо или ресторантски покривки , Предоставяне на оборотно спално бельо и хавлии /под наем/ , Маркиране на униформено работно облекло , Поддръжка и пълен сервиз по почистването на фирмено работно облекло , Пълна гама от кинкалерия и галантерия за поддръжка на Вашите дрехи. Това са само част от услугите и опита , които сме натрупали ! Не се колебайте – потърсете Ни!

 056 85 21 90      0878 278 222    
 office@belina-eko.com    
ЕТ "Диста"  / Пране и химическо чистене
Химическо чистене, пране,гладене,боядисване на текстил и кожи, шивашки услуги.

 0887509402      vesselin.stanev@gmail.com    
"Мартинес" ЕООД  / Кафе, чай / Кафемашини / Сервизи
Фирма "МАРТИНЕС" е създадена за производство и търговия на едро на кафе и свързаните с него продукти /захар , чаши , сметана , бъркалки/. Доставката на продуктите е лично чрез дистрибуторска мрежа ,състояща се от способни служители , за да отговори на нуждите на нашите клиенти и да им осигури ефективно обслужване. Ангажираност , професионализъм и уважение към клиентите , са от съществено значение за съвместната ни дейност. За всички наши партньори осигуряваме сервиз на място и съвети по телефона , които без съмнение допринасят за създаване на стабилни и трайни взаимоотношения. ДОБРИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С КЛИЕНТИТЕ СА ИСТИНСКАТА СИЛА НА КАФЕ"МАРТИНЕС"

 +359898593630      info@martines-caffe.com    
Диалог А ЕООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Офис / Мебели / Други
"Диалог А " ЕООД . Обзавеждаме жилища, магазини, заведения и офиси, като подбираме за вас най-добрите материали и обков, елекродомакинска техника и осветление. За 13 години в мебелното производство разбрахме, че най-добрата реклама е препоръката от доволен клиент. www.housemebel.com

 0887 904 917      0878 62 63 85    
 dialog_a@abv.bg    
Балончо ООД  / Кетъринг
Парти агенция Балончо доставя 7 дни в седмицата - от Понеделник до Неделя от 8 до 22 часа балони с хелий, балони с печат, декорация с хартия, тюл, органза, парти артикули за рожден ден, сватба и други събития. Обадете се със въпроси или за да поръчате. Заплащането става на мястото на доставка или предварително ( следварително ) в зависимост от договорката.

 0888316581      0888316581    
 baloncho@baloncho.com    
Кетъринг Експрес  / Кетъринг
Кетъринг Експрес Ви предоставя 15 годишния си опит във всички форми на класическия кетъринг: организиране и провеждане на светски, дипломатически и фирмени коктейли, обслужване на семинари, конференции и делови мероприятия, абитуриентски, семейни, детски и градински партита, събития, юбилеи и много други. Ние Ви предлагаме всичко по вид и съдържание, което бихте искали за Вашия празник или друго събитие: топла и студена кухня, впечатляващо разнообразие от коктейлни хапки и напитки, блок маси, мокри бюфети, всякакъв инвентар, наем, аранжимент и украса на тържествени или делови зали по желание, шатри, тенти, професионални сервитьори, бармани и DJ. Фирмата ни организира също и различни варианти за абонаментно хранене на фирми, детски градини, училища и други.

 02 971 49 94      0888 520 155    
 catering-express@hotmail.com    
Рационал-сервиз ООД  / Хотелски и ресторантски / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Други / Сервизи
Рационал-сервиз ООД разполага с подготвени специалисти за ремонт и доставка на части за марките: Zanussi Professional, Electrolux Laundry Systems, OZTI, Convotherm, Rational, Primus, Lavamac, Ecolab и много други. Приоритети на фирмата са доброто сервизно обслужване 24 часа, 7 дни в седмицата, както и доставката на оригинални резервни части.

 0887 597 805      0898 766 007    
 office@rational-service.org    
Секутех ЕООД  / Хотелски и ресторантски / Хотелско / Противопожарно / Офис / Други / Противопожарна техника / Охрана и видеонаблюдение / Контрол на достъпа / Други
Секутех ЕООД предлага най-добрите цени на пазара за електронни системи с магнитна, смарт, както и безконтакни RF карти - http://www.secutech-eu.com/hotel/beni/RF_card.html с безплатен софтуеър за управление. Предлага също енергоспестяващи ключове, хотелски сейфове, хотелски хладилници, пожароизвестителни, озвучителни, охранителни и други слаботокови системи за хотели.

 02 885 85 74      0887 773057    
 sales@secutech-eu.com    
БОГАРА ООД  / Рекламни и печатни услуги
БОГАРА е ... актив от професионалисти с богат опит в областта на маркетинга, PR, брандинга, рекламата, дизайна, фотографията, както и психолози и специалисти по НЛП. В екипа ни работят и млади WEB разработчици и специалисти по интернет маркетинг. На БОГАРА можете да разчитате: - за Вашето видеозаснемане и създаване на експресивни видеоклипове, рекламни и презентационни филми и материали; - за изработка на впечатляващи менюта, включително и с фотографско заснемане на кулинарните Ви шедьоври, уникални забележителности, и туристически атракции; - всички видове печатна, широкоформатна и интерактивна реклама; - всички видове светещи табели, информационни щендери и електрически съоръжения за външно и вътрешно използване. Наличието на собствена печатна база ни позволява да реагираме адекватно като качество, цена и срок по отношение на Вашите рекламни материали.

 032 663440      0887 795525    
 office@bogara-bg.com    
Кобо Б ООД  / Други / СПА и фитнес / Поддръжка на басейни
Фирма ЕТ "Кобо - Кирил Савовски" е създадена 1995г. От 2000 г. ЕТ "Кобо - Кирил Савовски" изгражда, монтира и поддържа басейни от полистоун. Основната й дейност е заваряване на пластмаси. През 2007 г. започва изработване на пречиствателни станции за отпадни води, каломаслоуловители, резервоари, галванични вани и всякакви изделия от пластмаса. От 2009 г. цялото производството на фирмата се извършва от фирма "КОБО Б" ООД. Произвежда басейни, джакузита, биологични пречиствателни станции за отпадни води, сепаратори за нефтопродукти, каломаслоуловители, галванични вани.

 0888493306      0888636084    
 office@kobo.bg    
ТИКИ-ТЕМЕНУГА ХРИСТОВА ЕТ  / Работно облекло / Рекламни и печатни услуги / Други
Производител на работно облекло за всички клонове на производството и услугите. Търговия с лични предпазни средства, работни и профилактични обувки. Компютърна бродерия на лога и надписи. Верига фирмени магазини в София, Стара Загора и Казанлък.

 042/606838      0898414471    
 officetikibg@gmail.com    
ET Клио Комерс - Теодоро Бабаров  / Зърнени храни, брашна, паста / Тестени и захарни изделия / Консервирани храни / Риба и рибни продукти / Подправки / Кафе, чай / Сокове / Минерална вода и безалкохолни / Кетъринг
„Клио Комерс – Теодоро Бабаров” ЕТ е основана през 1992 г. в гр. Разград с основна дейност – търговия на хранителни стоки. Днес фирмата е сред най-бързо развиващите се дистрибуторски компании в България. През годините сме се доказали и утвърдили като надежден и предпочитан партньор на водещи български и международни производители и доказателство за това е представянето им в този каталог. За да сме максимално близо до нашите клиенти сме изградили собствени търговски офиси и складови бази в Разград, Шумен, Варна, Добрич, Русе, Силистра и Велико Търново. Към всеки от офисите работят професионални търговски екипи разделени в две основни дивизии – Крафт и Храни. Всеки търговски представител е преминал през поредица от обучения, чиято основна цел е една – да бъдат максимално полезни на нашите клиенти. ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ: Да подкрепя и развива дългосрочни партньорски взаимоотношения изградени върху Доверие, Сигурност и Уважение. Да осигурява на своите клиенти постоянно високо качество на предлаганите продукти и услуги. Да предлага гъвкави и адекватни партньорски решения, отговарящи на динамиката на пазара. ЦЕЛИ: Да развиваме екипа си от профисионалисти, и всяко самостоятелно звено, като част от структората на фирмата. Да увеличим пазарните позиции на фирмата. Да сме предпочитаният избор за клиента. ФОРМУЛАТА НА НАШИЯТ УСПЕХ Е: Партньорство с доказали се на пазара производители на качествени хранителни продукти. Опитни специалисти. Максимална коректност към изискванията на клиента. Осигуряване на най-високо ниво на сервиз и обслужване за всички от ХоРеКа сектора.

 +359893606886      adv@cliofoods.com    
Microinvest  / Касови апарати, компютри, софтуер
Фирма Microinvest е създадена през 1995 г. като наследник на първата българска софтуерна компания (ППП Микроинвест, 1984). За кратко време фирмата разработва няколко основни продукта, с които се утвърждава като лидер в областта на счетоводния и търговски софтуер. Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес дейността и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма. Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки клиент, който се нуждае от счетоводна система и система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата. Компанията е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, внедрявани в складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета, барове, дискотеки, както и в обекти от развлекателния бизнес и в търговията с хранителни и нехранителни стоки. За да отговори на нуждите на своите клиенти, Microinvest разполага с висококвалифицирани програмисти, инженери, проектанти и сервизни специалисти, които проектират, разработват, изграждат и поддържат системи на високотехнологично ниво. От 2005 година в портфолиото на компанията намират място и специализирани софтуерни системи за управление на малки и средни предприятия (ERP Mago.NET), както и система за управление на взаимоотношенията с клиенти, партньори и доставчици (SugarCRM).

 070044700      marketing@microinvest.net    
Фриго Плюс ЕООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Кафемашини / Сервизи
Фирма „Фриго Плюс” ЕООД извършва доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на хладилни витрини за магазини, супермаркети, барове и ресторанти от водещи производители, в т.ч. и от „KOXKA” Испания. „Фриго Плюс” проектира и извършва монтаж на промишлени хладилни системи. Фирма „ Фриго Плюс” ЕООД извършва доставка и на професионално кухненско, ресторантско и барово оборудване, както и оборудване за сладкарски цехове. Предлагаме конвекторни фурни, втасватели, стендове, малки топлинни съоръжения /скари, фритюрници/, ръчни машини за обработка на продукти /пасатори, преси, машини за рязане и белене на плодове и зеленчуци, машини за обработка на месо/. Предлагаме професионални съдове за готвене, режещи инструменти, кухненски инструменти, съдове и аксесоари за сервиране. В баровото оборудване предлагаме ледогенератори, цитрус преси, съдове и инструменти за лед, за организация на работното място, както и различни аксесоари за вино, кафе, чай, алкохолни коктейли.

 office@frigoplus-bg.com    
Тоди Лайд ЕООД  / Барово и ресторантско / Хотелско / Други / Касови апарати, техника / Офис / Други / Рекламни и печатни услуги
LED Осветление от ТОДИ ЛАЙД ЕООД бързо изплащаща се инвестиция от ниско консумираната електроенергия. взаимозаменяемост със старите осветителни тела без необходимост от оборудване. дълъг живот на продуктите - над 70 хиляди часа. Без консумация на излишна енергия и отделянето и в топлина. Без повишаване на температурата в помещенията. Без бръмчене и премигване. Без живак и други опасни материали. Без UV и RF радиация. ЗА ПОРЪЧКА НА ЕДРО ИЛИ АРТИКУЛ, КОЙТО НЕ ВИЖДАТЕ В САИТА, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ. ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ !!!

 0879 85 02 45; 089985 02 45      mechenski@abv.bg    
Боян Атанасов  / Хотелски и ресторантски / Други / Хотелско / Офис / Други / Други / Противопожарна техника / Сервизи / Други
Пестим енергия ООД предлага проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни и климатични системи. Пестим енергия ООД е създадена, за да носочи вниманието към новите енергоефективни ОВК (отопление, вентилация, климатизация) съоръжения и ВЕИ (възобновяеми енергийни източници) технологии. Фирмата предлага инженерингови услуги в областта ОВК. През 1993 г. компанията майка на Пестим енергия отваря в Сливен един от първите специализирани магазини за топлотехника в България. Оттогава до днес, нашите инженери са изготвили редица проекти и изпълнили много обекти в битовия, индустриалния и публичния сектор. Освен проектиране и доставка на ОВК съоръжения, Пестим енергия предлага обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, саниране на сгради и сградни съоръжения, популяризиране и дистрибуция на системи за възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). Фирмата е дистрибутор на водещи компании в сферата ОВК и ВЕИ, и осъществява търговия на едро и дребно с отоплителни, вентилационни, соларни и други съоръжения. Фирмата е член на Националния инсталационен съюз и на Търговско-промишлената палата. Някои от фирмите, с които компанията работи, са: • Noirot, Франция - конвекторни и инфрачервени ел. радиатори; • Nordica Extraflame, Италия - пелетни камини и котли на биомаса; • Rehau, Австрия - лъчисто водно отопление, геотермални системи; • Frico, Швеция - енергоефективно ел. и водно таванно отопление; • Matseco AB, Швеция - природосъобразно пречистване на въздуха чрез продуктите Airocode; • Касетата ZERO, Швеция - пречистване на въздуха и премахване на мазнини; • Systemair, Швеция - битови и промишлени енергоефективни вентилатори; • Vortice, Италия - енергоефективна вентилация; • Soler & Palau, Испания - енергоефективна вентилация; • Здравословно отопление чрез дълговълнови инфрачервени лъчи; • Schiedel, Австрия - керамични вечни комини с изолация; • Viessmann, Австрия - енергоефективни котли; • ThermoShield, САЩ - термокерамични покрития и много други. Най-новият партньор на Пестим енергия е BRAKEL, Холандия - лидер в производството на автоматизирани рамки за отвеждане на дим и топлина при пожари и аварии. Пестим енергия ООД също така предлага оферти за вентилационните системи на шведската фирма SWEGON. SWEGON предлага ново поколение вентилационни боксове с рекуператори с ротационни топлообменници (КПД до 85%!), които имат компактен размер и интелигентен вграден контрол. Пестим енергия предлага на българския пазар редица иновативни решения за отопление, вентилация и климатизация.

 044622543      0888839571    
 eco@pestimenergia.bg    
"Владовсофт" ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер
Владовсофт предлага лесни за работа софтуерни продукти за складове, магазини, хотели, спортни клубове, фитнес зали, баркод етикети. Фирмата разработва и софтуер и сайтове по поръчка. За повече информация и безплатни демо версии на софтуерните продукти, посетете: www.vladovsoft.com

 vladovsoft@gmail.com    
ЛКС ООД  / Кетъринг
Luxury Catering Services е кетъринг фирма, разполагаща с модерно оборудвана производствена база и екип от високо квалифицирани специалисти. Ние организираме ежедневното хранене на различни административни структури и големи производствени предприятия.За фирмени и частни тържества ние предлагаме комплексни професионални кетъринг услуги. Съвременната ни сладкарска производствена база предлага запазена марка собствена продукция. Прилагаме гъвкава ценова политика и специални преференции за редовните ни клиенти!

 02 9459013      trade@lcs.bg    
"Контеса" 2000   / Кетъринг / Организиране на събития
Хотел „Контеса” е тризвезден семеен хотел, създаден за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на клиентите, добрата кухня и здравословния начин на хранене Разположен е в централната част на гр. Шумен, но в тиха и спокойна улица, в близост до ЖП гара, Автогара и централната градска градина. За любителите на спорта предимство е близостта на тенис корт. Местоположение: Пресечка на един от големите булеварди по пътя за гр. Велики Преслав, на удобно и комуникативно място в близост до най- голямото кръстовище в града.

 054/892 170      0898616869    
 office@contessa-bg.com    
Агенция Вълшебниците  / Организиране на събития / Други
Сватбена агенция Вълшебниците – сватбена агенция за декорация и украса в София и в България. Агенцията предлага сватбен агент, сватбена украса и декорация под наем, организира партита, сватби и кръщенета.

 028759181      0888495871    
 svatba@svatba-bg.com    
Костадин Костадинов  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Работно облекло / Други / Кафемашини / Рекламни и печатни услуги / Сервизи / Други
Ако сте собственик на магазин, ресторант, хотел, заведение или тепърва навлизате в този бизнес Фирма "Косе-Босе" е правилният избор. Ние ще ви помогнем да обзаведете Вашите ресторанти, хотели, магазини и офиси да ги развиете, да ги направите по-атрактивни и привлекателни за вашите клиенти. Фирма "Косе-Босе" предлага цялостно професионално кухненско и барово обурудване за вашия хотел, ресторант или заведение. А за да ви забележат, ние Ви предлагаме и изаботка на реклами - светещи, несветещи, неонови, надписи от PVC фолио, както и на рекламни материали - визитки, каталози, брошури, дипляни. За декоративна украса ще предложим свещници с течен парафин и факли, които с интересния си дизайн ще придадат индивидуалност и стил на Вашето заведение. Цените ни - те са без конкуренция. А за дистрибутори, рекламни агенти и големи поръчки специални отстъпки. Представяме ви фирма "Косе-Босе". Създадена през 1991 г. с основна задача - кухненско, барово и ресторантско оборудване, реклама - светеща и неонова, парафинови лампи и свещници. От 1993г. Фирмата е производител и вносител на изброените по горе услуги. "Косе-Босе" е една от водещите фирми в областа си. За годините на своето съществуване фирмата се оформи като надежден комплексен доставчик на пълна гама оборудване за барове, ресторанти и кухненски комплекси за хотели, както и производство на качествени неонови реклами. Наши клиенти са: "Албена" АД "Тони 2000" "Хотел Беркут" "Хотел Романтика" "Лорита-Дизайн Студио" Хотел "Сана-Хисар" "Тиа Мария" ЕООД - Слънчев бряг "Виктория груп"с хотелите: "Марица"- Пловдив, "Пампорово" , "Чайка" - Слънчев бряг, "Виктория Палас "-Слънчев бряг, КС "Елените" "Спайдер-груп" Ресторанти "Чанове" Хотелска верига "Иберо Стар" Хотел "Преспа" - Пампорово Хотел "Лагуна парк" - Слънчев бряг Хотел "Луна" - Златни пясаци Хотел "Актиния" - Слънчев бряг Коктеилна верига - "Планет Клуб" Фирма "Косе-Босе" работи с първокласните хотели и ресторанти по цялото черноморие и курортните селища. Тук е мястото и на Вашата Фирма. Фирмата предлага технологични проекти и спецификации за тях, както и цялостно сервизно обслужване. Неоновите реклами са най-използвани, защото привличат най-много клиенти, заради силния си светлинен ефект. С неон могат да се направят всякакви контури и силуети на текстове, снимки и проекти. Къде се използват неоновите реклами? 1.За обкантване на заведения - с цел очертаване на цялостна визия на обекта. 2.За вътрешни и външни решения за постигане на ефектни осветления. 3.За направата на обемни и релефни букви, като неона, може да бъде затвеорен вътре в буквата, изнесен отпред, или монтиран за задно осветление. 4.За реклами, които се монтират на прозрачен плексиглас, на витрини и места, които са с пряк достъп до хора. 5.Използват се за хотели, ресторанти, обществени заведения и др. - с цел ефектно осветление, което се вижда и през деня. 6.Неоновата реклама, може да послужи като най-добър ориентир, за намирането на всеки един обект. Неоновите реклами имат и много други приложения, за повече информация може да позвъните на телефон: 0899 554 558 или да посетите нашият магазин в гр.Пловдив на бул.Руски 135

 032 50 32 42      0899 554 558    
 kossebose@abv.bg    
Ювиком ООД  / Касови апарати, компютри, софтуер
Ресторантски, скадов и хотелски софтуер. Демо версии.

 imarkovski@iname.com    
Булхаус Логистик ЕООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Сервизи / Други
Булхаус Логистик ЕООД е директен вносител на професионално кухненско и барово оборудване.Проектиране, монтаж и сервиз на машини за ресторанти, пицарии, барове, топли точки в магазини.Работим с водещи европейски производители на машини за професионално кухненско оборудване. За пълното обслужване на своите клиенти Булхаус Логистик ЕООД извършва безплатна доставка на газ на заведенията, доставка на дървени въглища, изкупуване на отработената мазнина.

 0885 94 40 40      bulhouselogistic@abv.bg    
"Елмакс"ООД  / Други / Кетъринг / Барово и ресторантско
"Елмакс"ООД е вносител на различни видове бамбукови клечки за кетъринг хапки и коктейли, бамбукови шишчета, клечки за хапки, парти клечки. Коктейлните клечки са перфектен завършек на визията на вашият продукт, като го правят изключително привлекателен и неустоим. Преференциални цени за кетъринг фирми и фирми за организиране на събития.

 0886 47 47 44      elmаx_ood@abv.bg    
LIVE MUSIC AGENCY  / Организиране на събития / Други
Агенция LIVE MUSIC организира музикално оформление и артистични програми за сватбени тръжества и специални събития. Ние предлагаме музикално оформление за:посрещане и настаняване на гостите, гражданска церемония, коктейл, пълна организация на празнична програма, техническо обезпечаване.

 0878 346 414      live.music@abv.bg    
ET "КИКО"  / Професионално почистване
ET "КИКО" Предлага извършване на основни почиствания на всички видове меки и твърди подови настилки, тапицерии, витрини, прозорци и други, както и поддържащи почиствания в частни и обществени обекти. Фирмата има богат опит в oсновното почистване на офиси, административни сгради, хотели и ресторанти, магазини, заведения.

 032/ 64 33 23      0888 608 320    
 kiko.id@abv.bg    
Ла Фит ООД  / Кетъринг / Други
"La Fit" - Ла Фит ООД е лицензирана компания, специализирана в посредничество по подбор на персонал и професионално консултиране за развитието на бизнеса. Занимаваме се още с организиране на различни корпоративни празненства и събития, семинари, тиймбилдинги и др.

 02 943 36 28      office@lafit.bg