Дори и без сняг, ски сезонът на Витоша ще бъде открит на 21 декември   

20.12.2013

Въпреки топлото време и липсата на сняг, стартът на ски сезона на Витоша ще бъде даден на 21 декември от 18.30 часа, съобщи Радослав Пеев, началник сектор „Ски писти” във „Витоша ски” АД, собственик на лифтовите съоръжения в ски зона „Алеко” и „Ветровала”.

Откриването ще бъде на финала на писта "Витошко лале", като церемонията ще стартира в 18,20 ч.

След това всички фенове на белите спортове ще могат да карат ски и сноуборд на осветление по писта "Витошко лале". Картата за лифта за нощното каране е 22 лв.

За седми пореден сезон „ВИТОША СКИ” АД полага максимални усилия да създаде условия за каране на ски и пребиваване в планината, близки до най-добрите стандарти.

Отлично обработените писти и трасета, единната карта за всички съоръжения (с изключение на лифт „Драгалевци – Голи връх” и „Ветровала”), културата на обслужване, достъпните цени и приятната обстановка в заведенията за хранене ще впечатлят всеки посетител.

Особено внимание заслужава факта, че цената на ежедневната карта остава непроменена, с включена планинска застраховка.

Намалени са цените на полудневните карти до и след 12.30 ч. и цените на билетите за лифт „Симеоново – Алеко”.

През целия сезон ще работи писта „Витошко лале” за вечерното каране. В гардеробите на „Витоша ски” АД ще намерите ново, съвременно оборудване, както за скиори, така и за сноубордисти. Предлагаме и услугите на високо квалифицирани ски – учители от „Витоша ски” АД за всички възрасти.

ads






  на деня "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун още...
line